0
Evroliga

FOTO: twitter

‘ARMEJCI’ SLETELI U BEOGRAD: Itudis ‘sipao’ hvalospeve o Zvezdi, a Teo…

Objavljeno: 28.12.16 u 20:24

Moskovski CSKA stigao je u prestonicu Srbije gde će se sutra suprostaviti Crvenoj zvezdi, šampionu Srbije.

Po sledanju na aerodrom ‘Nikola Tesla’, trener ruskog prvaka Dimitris Itudis izuzetno je nahvalio crveno-bele sa Malog Kalemegdana.

– Zvezda ima sličan tim onom sa kojim smo igrali u plej-ofu prošle sezone. Većina igrača i trener su tu već nekoliko godina, a ista je i filozofija njihove igre. Igraju agresivno na oba strane terena, a dodatnu energiju daju im navijači, posebno kada igraju u Areni – rekao je Itudis.

KAO KOD MARVELA: Ko je u Zvezdi, Supermen, ko Fleš a ko Vulverin?

Itudis je dobro analizirao Crvenu zvezdu i upućen je u njihove dosadašnje rezultate, kao i namere za plej-of Evrolige.

– Već su dobili nekoliko jako teških protivnika, kao što su Makabi i Real Madrid. Ostali su u trci za plasman u plej-of i rešeni su da završe u najboljih osam. Zbog svega toga, ovo je utakmica u kojoj će nam biti potrebna dodatna energija i motivacija – zaključio je trener CSKA.

Sa druge strane, srpski reprezentativac Miloš Teodosić nije bio raspoložen za razgovor. On svoje najbolje odgovore čuva za sam teren Kombank arene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter