0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE MUKE ZA BOŽOVIĆA: Kanga preskače kompletne zimske pripreme

Objavljeno: 27.12.16 u 21:06

Gelor Kanga propustiće kompletne zimske pripreme Crvene zvezde zbog nastupa za reprezentaciju Gabona na afričkom Kupu kacija. 

Ofanzivni vezista našao se na reprezentativnom spisku selektora Hozea Antonia Kamača za kontinentalno prvenstvo Afrike koje će se održati u periodu od 14. januara do 5. februara. To znači da će Kanga propustiti celokupne klupske pripreme što predstavlja ogroman hendikep za tim iz Lutice Bogdana.

Kanga koji je u Zvezdu stigao letos kao veliko pojačanje i nije baš ostavio najsjajniji utisak u crveno-belom dresu. Povrh svega, dvadesetšestogodišnji Gabonac je dobar deo jesenjeg šampionata proveo van stroja zbog povrede kolena a kako je iz te povrede izašao tek nedavno jasno je da mu je fizička spema trenutno daleko od idealne.

Sigurno da je stučni štab Zvezde računao da će kroz zimske pripreme Kanga nadoknaditi propušteno vreme iz prvog dela šampionata, dodatno poraditi na fizičkoj spremi i uklopiti u tim za čijeg je nosioca projektovan. Ipak novonastale okolnosti potpuno su im poremetile koncepciju pa će preko zime verovatno morati da se pronađe neka alternativa na poziciji plejmejkera.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter