0
Evropske lige

NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA: Gabijadini se iz Napulja seli na „ostrvo“

Objavljeno: 27.12.16 u 22:46

Kako pišu britanski mediji italijanski napadač se nalazi na meti premijerligaša Evertona i Stouka.

Manolo Gabijadini nalazi se na izlaznim vratima „San Paolija“, nakon godinu ipo dana za zaborav. Dvadesetpetogodišnji napadač u Napulju nije prikazao ni približno onakve partije kakve je prikazivao u dresu Sampdorije a iz kluba smatraju da je imao i previše vremena da se dokaže.

Gabijadini nije iskoristio priliku koja mu se pružila posle povrede Arkadiuša Milika i u potpunosti je razočarao postigavši svega tri gola na 17 utakmica ove jeseni. Klub je kao njegovu zamenu već angažovao Pavoletija iz Đenove i sada pokušavaju da ga za što bolju cenu udome.

Engleski mediji pišu da su za angažovanje italijanskog napadaga zainteresovani Stouk i Everton a da je cena koju navodno De Laurentis traži oko 22 miliona funti. Ipak čak je i sam predsednik Napolitanaca svestan da je to malo paprena cena za napadača koji je za se baš i nije nadavao golova ove sezone pa je spreman i da malo popusti u slučaju ozbiljnijeg interesovanja.

Everton je navodno za sada spreman da ide do 18 miliona a videćemo na kojoj cifri će se na kraju dva kluba naći u ovim pregovorima i da li će se na kraju krajeva uopšte i dogovoriti.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter