0
Fudbal

JADNI MALIŠA: Fantastičan dribling zbog kog je jedan dečak momentalno završio fudbalsku karijeru (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.16 u 22:57

U epizodi Simpsonovih pod nazivom „Homer Veliki“ iz 1995, godine, jedna od najboljih scena dešava se u spavaćoj sobi bračnog para Simpson. Homer otvara dušu i priča o lošim iskustvima tokom odrastanja, nakon čega je Mardž rekla nešto što savršeno sumira dečiju prirodu – „Deca mogu da budu okrutna“.

Scena je praćena Bartovim pitanjem „Možemo?“, nakon čega je tu prirodu dokazao otrčavši kod sestre u sobu i započevši maltretiranje Lise. 

I upravo ta rečencia Mardž Simpson verovatno najbolje ilustruje ovaj događaj. Naime, tokom jedne utakmice ili treninga dečaka koji su tek započeli svoj životni, a samim tim i fudbalski put, dogodio se dribling kakav će vas prvo naterati da sa odobravanjem klimnete glavom zbog buduće zvezde u nastajanju, a potom sa velikom količinom tuge ispratite i reakciju mališana koji je bio „sa druge strane“ ovog driblinga.

Bolno, u određenoj granici i tužno, ali svakako okrutno i – vredno pamćenja.

ODLAZAK KERI FIŠER POREMETIO NAVIJAČE: Smrt princeze Leje ‘ubila’ fudbal (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter