0
Evropske lige

INTER ŽELI ISKUSNOG VEZISTU: Lukas Leiva na meti milanskog kluba

Objavljeno: 27.12.16 u 00:20

Brazilac se ove sezone ne nalazi u planovima Jirgena Klopa pa bi posle gotovo decenije provedene na „Enfildu“ mogao da promeni sredinu.

Prema pisanju ostrvskih medija u opticaju je odlazak Leive na šestomesečnu pozajmicu u Inter, sa mogućnošču otkupa ugovora na leto.

Defanzivni vezista je bio na meti „neroazura“ još u periodu kada ih je predvodio Roberto Mnaćini ali se sada priča ponovo aktuelizovala. U dosadašnjem delu sezone Leiva je odigrao svega osam utakmica u Premijer ligi i to uglavnom na poziciji centralnog beka umesto na svojoj prirodnoj poziciji.

Ipak vremenom ga je i sa tog mesta istisnuo mladi Džo Gomez, kojeg Klop vidi kao perspektivu kluba pa je na Leivi da odluči želi li ostati u Liverpulu i boriti se za mesto u timu ili otići šestomesečnu pozajmicu.

Pored dvadesetdevetogodišnjeg Brazilca kao potencijalne mete Intera navode se još i fudbaler Čelsija, Džon Obi Mikel, kao i Luiz Gustavo iz Vofsburga. Ipak kako pišu engleski mediji, Lukas je primarna meta i najrealnija opcija.

Pripremio: Kolarik Vladimir

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter