2
Domaći fudbal

EH, TI NOVCI: Zvezda ‘odustala’ od grčkog Mesija?

Objavljeno: 27.12.16 u 09:35

Crvena zvezda uveliko traži potencijalna pojačanja pred start zimskog prelaznog roka, a jedno ime zapalo je Delijama za oči.

Reč je o ‘grčkom Mesiju’ Sotirisu Ninisu, krilnom napadaču sada članu Šarloa. Reprezentativcu Helena narednog leta ističe ugovor sa Belgijancima što je prema pisanju Sportskog žurnala želela da iskoristi Crvene zvezde. Ipak, da bi dovela Grka u svoje redove bilo je neophodno da se plati obeštećenje. Naravno, ono bi bilo visoko za uslove srpskog šampiona.

BLAŽO RAOSAVLJEVIĆ: Evo koliko smo dugovali Grofu, sada je sve plaćeno!

Pitanje je i koliko bi Delije prihvatile Sotirisa Ninisa koji je jedna od ljubimaca mrskog po navijače Crvene zvezde Panatinaikosa. Ninis je u karijeri igrao za PAOK, Parmu i Panatinaikos. Profil je igrača kakvog bi ljubitelji fudbala mogli samo da požele u Superligi Srbije, ali još nije vreme za takve transfere u Srbiji – ‘paprene’.

0
0

2 Komentara

  1. Klasika,i na kraju cemo dovesti nesto jeftino ili dzabe,ispast cemo u kvalifikacijama za evropu i sve tako u krug,zalosno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter