5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BLAŽO RAOSAVLJEVIĆ ZA HOTSPORT: Imali smo lepe ponude iz Švajcarske i Francuske, ali ovaj ‘borac’ nije na prodaju!

Objavljeno: 27.12.16 u 10:07

Klub stavio do znanja zaintresovanim klubovima da nema prodaje bar do leta ili kraja evropskih kvalifikacija.

Okosnicu tima treba sačuvati, a posle Mičela Donalda u Crvenoj zvezdi su odlučili da ostaje i Damjan Le Talek. Prethodnih dana bilo je interesovanja iz Švajcarske i Belgije za borbenog Francuza, ali pouzdani fudbaler ostaje pod komandom trenera Miodraga Božovića.

– Prilikom razgovora stavili smo do znanja da Le Talek bar do leta nije na prodaju. Ovde je godinu dana, uklopio se u sistem i trener Bozović smatra da je neophodan u ispunjavanju rezultatskih ambicija na proleće – rekao je za HotSport sportski direktor Blažo Raosavljević.

Novopečeni mladoženja Damjan Le Talek nastaviće misiju u Beogradu, a priključiće mu se supruga iz Rusije sa kojom se nedavno venčao na Maldivima.

0
0

5 Komentara

  1. Od kako je taj borac dosao u Zvezdu,njena igra je krenula silaznom putanjom.Ne kazem da je los igrac,naprotiv ali nekako se ne uklapa u kreativnost tima.Samo solidan igrac i nista vise,nije kvalitet koji treba da bude prevaga,pogotovo kao stranac.Pored Donalda,bolje da to mesto pokriva mali Racic ili jos neki klinac iz omladinaca,Nikolic,Ilic ili postaviti Plavsica na tom mestu a pomenutu decu gurnuti malo ispred,blize golu,naravno u slabijim utakmicama,da sticu iskustvo.Ovako, Le Talek i Donald pocinju akcije a nemaju kreativnost i kad im jos doda u sredinu i neznalicu Ruiza,koji nikako nema mesta u timu,mi mozemo da se slikamo.Nijedan ne moze da zadrzi loptu u nogama ni 3 sekunde a kamo li nesto smisli i odigra pametno.Svaka ekipa ce nam lako oduzimati loptu,malo jacim presingom i diktirati svoju igru.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dva stopera pod obavezno kao i levi i desni bek posto odlaze Cvetkovic i Ristic, vezni i spic a kako i Kahrimanu ugovor istice u januaru onda i golman!
    Muka je vise svakih 6 meseci gledati neka nova lica koja iskreno nisu nikako na nivou koje zahteva Zvezda a besparica i ti bofl igraci nam mazu oci svakih 6meseci

    0
    0
    Odgovori
  3. sta vam rekoh … LAZZZ…U. KO JE SLEDECI …??? i tako ce biti … dok je ove vlasti i ovih ljudi u i oko zvezde …

    0
    0
    Odgovori
    • Smaraš Gdk predstavljajući se kao Penzioner i sa još mnogo nadimaka. Izađi lepo iz četiri zida. Vidiš da te niko ne konstatuje. Sam se sebi smeješ.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter