0
Evropske lige

SANČEZ SE OSRAMOTIO: Pred derbi Premijer lige nije znao ko je igrač Mančester sitija (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.16 u 17:34

Tek sada je na videlo izašao dijalog Aleksisa Sančeza i Klaudija Brava koji je mnoge šokirao.

Naime, uoči nedavnog derbija Premijer lige na ‘Etihadu’ koji je pripao Mančester sitiju sa 2:1 protiv Arsenala, nastao je zanimljiv snimak razgovora dvojice sunarodnika iz Čilea Aleksisa Sančeza i Klaudija Brava.

Napadač Arsenala je bio oduševljen retkim susretom sa golmanom ‘građana’ i dok su ćaskali oko toga kako kome ide u svom klubu, Aleksis Sančez je upitao prijatelja ko je igrač sa brojem osam u ekipi Sitija i da li je to neki omladinac.

A MI KRITIKUJEMO MAŽIĆA: Golman izveo odbranu godine, a Čakir ga ‘kaznio’ jer je igrao rukom! (FOTO) (VIDEO)

Klaudio Bravo mu je odgovorio da se radi o nemačkom reprezentativcu Ilkaju Gundoganu, za koga je Sančez istakao da nikada nije čuo i da ‘ne zna on baš sve’.

Teško je poverovati da zvezda Premijer lige nije čula za isto tako velikog igrača, strelca u finalu Lige šampiona 2013. godine, člana reprezentacije koja je svetski šampion i čoveka koji je za prelazak iz Borusije Dortmund u Mančester siti plaćeno oko 30.000.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter