2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ ’KUM’: Znate li ko je ’Miladin’ u taboru crno-belih? (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.16 u 09:50

Verovatno se radi o internoj šali između stratega i igrača Partizana, Adina Vrapca.
Bosanski košarkaš je trenutno u najboljoj formi od dolaska u redove crno-belih, što pokazuje sve boljim partijama na parketu regionalnog takmičenja, a i Lige šampiona.

ABA LIGA: Veličković i ekipa razbili ’štrkove’ (FOTO) (VIDEO)

On je drugi put zaredom na konferenciji za novinare, s tim što se ovoga puta promenio čovek koji je do njega. Nije bio Nenad Čanak već Aleksandar Džikić.

– Nije bila ni malo laka utakmica. Nismo potcenili MZT, pokušali smo što pre da prelomimo rivala, ali nam je to pošlo za rukom u poslednjoj četvrtini da zasluženo slavimo. Polako dolazim na svoje, trebalo je da prođe vremena i da se sklope kockice. Bitno je da kao tim igramo dobro, rekao je krilni košarkaš.

Nakon toga reč je imao trener Partizana koji je sasvim nonšalantno Adina Vrapca nazvao „Miladin“, na čuđenje prisutnih. Kako se ipak radi o Džikiću koji voli da zbija šale, svima je ubrzo bilo jasno da je to još jedna u nizu.

DŽIKIĆ: Udaramo, grešimo, grizemo, skačemo na glavu… tako igramo! (FOTO)

Partizan je trenutno u veoma dobroj formi, četvrti je u grupi E Lige šampiona sa skorom 6-4, dok u ABA ligi zauzima drugo mesto sa 12 pobeda i tri poraza.

Na 28. sekundi snimka je trener crno-belih svog košarkaša oslovio novim imenom.

(Izvor: YouTube/Sportnetwork TV)

0
0

2 Komentara

  1. Simpaticna dosetka za naseg Vrapcica! Igra more vrapce kao Veseli, ali morace da pokaze kontinuitet da bi pridobio kompliment igracine.
    Samo napred decko, na pravom si mestu, u klubu velikanu i kod izvanrednog trenera!
    Grobari da podrze momka koji je pred pravom igrackom eksplozijom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter