0
Evropske lige

A MI KRITIKUJEMO MAŽIĆA: Golman izveo odbranu godine, a Čakir ga ‘kaznio’ jer je igrao rukom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.16 u 15:32

Jedan od najboljih arbitara današnjice Čunejt Čakir se propisno obrukao u utakmici turskog Kupa između Rizea i Osmanlispora.

Srpski narod često je sklon da proziva čak i ono najbolje što ima. Isto kao što je neretko na tapetu Novak Đoković, tako je i Milorad Mažić, iako je jedan od najboljih u svom poslu. U celom svetu.

Međutim, danas je i Turska kivna na svog najboljeg sudiju, Čunejta Čakira, koji je u utakmici Kupa Turske između Rizea i Osmanlija napravio skandaloznu grešku.

’ZADIMIO’: Napadač se setio da nije više u Zvezdi, ali kasno (FOTO)

Dosudio je jedanaesterac za Rize, iako je bilo evidentno da je golman gostiju Židrunas Karčemarska ostvario spektakularnu odbranu dok je leđima bio okrenut lopti.

Čakir je pomislio da je neko od igrača Osmanlija igrao rukom i pokazao na ‘belu tačku’. Srećom po njega, nije uticao na krajnji ishod, pošto je Jančer promašio jedanaesterac, a kasnije Čarigan doneo pobedu gostima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter