0
Evropske lige

ZAVRŠEN JEDAN OD NAJVEĆIH ZIMSKIH TRASFERA: Draksler stigao u Pariz

Objavljeno: 24.12.16 u 13:09

Nemački fudbaler doputovao je u francusku prestonicu, gde je kako navodi nemački list „Bild“ već potpisao ugovor vredan 9 miliona evra po sezoni.

Julian Draksler će tako postati jedan od najplaćenijih igrača Parižana a ukupna visina trasfera, sa svim bonusima po pisanju nemčkih medija iznosi oko 48 miliona evra. Od tog novca oko 6 miliona evra pripašće i Šalkeu, odakle je pre godinu ipo dana stigao u redove „vukova“ za sumu od 36 miliona.

Tako je zaključen jedan on najvećih trasfera u istoriji zimskog prelaznog roka a internetom več kruži slika gde Nemac sa sportskim direktorom PSG-a, Patrikom Klajvertom, pozira sa dresom novog kluba.

 

Sa druge strane na izlaznim vratima „Parka pričeva“ nalazi se Hese Rodrigez koji je pre samo šest meseci stigao u Pariz iz madridskog Reala za sumu od 25 miliona evra. Trener PSG-a Unai Emeri je navodno obavestio Španca da nije zadovoljan njegovim igrama i da ukoliko stigne neka ponuda za njega može da napusti klub. Govori se da je za usluge mladog napadača zainteresovana Sevilja, pa bi vrlo brzo mogao da usledi povratak u domovinu.

Pripremio:Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter