8
Domaći fudbal

VEZISTA STRANAC: Zvezda posle nedolaska Harune trazi naslednika

Objavljeno: 24.12.16 u 10:10

Napadač Beroea Žoao Paulo nije opcija, a dolasci zavise od odluke trenera Miodraga Božovića.

Kuju se planovi za zimska pojačanja u Crvenoj zvezdi, a konkretni potezi zavise od odluke trenera Miodraga Božovića, koji po saznanjima HotSporta u naredna dva dana treba da preseče, da li ostaje na kormilu sampiona Srbije.

Procene su da ‘Grof‘ treba da nastavi misiju, a počeo je sa sportskim sektorom i direktorom Blažom Raosavljevićem da priča na temu novih igrača.

IZ PARTIZANA TVRDE: Ako su Hrvati uzor Crvene zvezde, daćemo im titulu!

Kao što smo najavili tu su: Milić, Vukanović, Vujaklija, Planić, Jović… Ipak, primarno je posle nedolaska Harune naći novog igrača na poziciji ofanzivnog veziste, dok napadac Beroea Žoao Paulo nije opcija i Brazilac je na korak od selidbe u Ludogorec.

0
0

8 Komentara

  1. ..pa sasvim normalno da ce biti ‘stranac’, a ko drugi, kada se zna da im je sponzor strana firma/e IDEA , VOLIga i DIIVAga, trener takodje gradjanin druge drz., general. sekretar ili ‘sportski direk.’ isto……a i ko bi dosao drugi, kada niko od NASIH, koji razumeju i pricaju maternji-Srpski jezik i SHVATAJU KOMPLETNU „SITUACIJU“ NA MRAKani, hteo da dodje u fk na vestackom disanju i na samrti vec dve decenije dugooo. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..pa sasvim normalno da ce biti ‘stranac’, a ko drugi, kada se zna da im je sponzor strana firma/e IDEA , VOLIga i DIIVAga, trener takodje gradjanin druge drz., general. sekretar ili ‘sportski direk.’ isto……a i ko bi dosao drugi, kada niko od NASIH, koji razumeju i pricaju maternji-Srpski jezik i SHVATAJU KOMPLETNU „SITUACIJU“ NA MRAKani, hteo da dodje. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter