0
Evropske lige

ALEGRI BESNEO POSLE PORAZA: ‘Ima da vas izudaram!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.16 u 11:29

Trener Juventusa je posle poraza u finalnom meču Super kupa Italije bio veoma ljut na svoje izabranike i način na koji su odigrali.

Za velike timove ne postoje važne i manje važne utakmice a posebno utakmica za neki trofej ne može biti okarakterisana kao revijalna. Premda mnogi ovom takmičenju ne pridaju preveliku važnost i smatraju ga više nekom vrstom egzibicije trener Juventusa, Masimilijano Alegri, bio je veoma besan posle poraza  njegovog tima od Milana u finalu Super kupa Italije.

SUPERKUP ITALIJE: Milan srušio ’staru damu’ sa ’kreča’ (VIDEO) (FOTO)

Jedan od navijača „stare dame“ snimio je šefa stučnog štaba bjankonera, kako posle meča ljutito gestikulira rukama ka svojim igračima u pred Bepeom Marotom i Fabiom Paratićijem.

Kako piše italijanska štampa sa usana mu se moglo pročitati:- Ima sve da ih izudaram-

Da je italijanskog stučnjaka poraz od velikog rivala baš razljutio bilo je vidljivo i na konferenciji za štampu.

-Veoma sam ljut zbog svega što se dogodilo. Istina je da smo igrali 27 utakmica od starta sezone, ali moramo da igramo drugačije, da se branimo kao tim. Pritom mislim na tim kao celinu, ne na defanzivce koji su igrali jako dobro- izjavio je Alegri, dodavši da su mu prinudne promene tokom utakmice potpuno poremetile koncepciju u igri.

Pogledajte kako izgleda kada Alegri pobesni:

Pripremio:Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter