0
AdmiralBet ABA Liga

VIL HEČER: Kada izađemo na parket moramo da razmišljamo samo o igri

Objavljeno: 23.12.16 u 18:50

Crno-beli sutra od 19 časova igraju protiv MZT-a.
Aleksandar Džikić i Vil Hečer su govorili uoči novog iskušenja za Partizan u regionalnom takmičenju.

Strateg beogradske ekipe je rekao da MZT nije ona ista ekipa iz prvog dela sezone usled mnogih kadrovskih i igračkih promena, kao i da će njegov tim „krojiti lekari“:

– Makedonci nisu onaj tim koji smo pobedili u prvom meču, od tada je promenjeno nekoliko trenera, više igrača je došlo, a i otišlo iz MZT-a. Praktično igramo prvi put protiv ovog njihovog sastava. Znamo da imaju problema s povredama, ne znamo u kom sastavu će doći u Beograd, ali je činjenica da imaju spoljnu liniju koja je za poštovanje, kao i njihovi startni centri. Svakako ne smemo ni jednog momenta da ih potcenimo, posebno ako uzmemo u obzir naše zdravstveno stanje. Od ukupn 15 seniorskih igrača, mi na dan pre utakmice imamo samo 10 na raspolaganju. U taj broj računam i Novicu Veličkovića koji je tek počeo da trenira, rekao je Džikić.

Jedan od najboljih igrača Partizana, Amerikanac Hečer, je dodao da ekipa mora da bude maksimalno skoncentrisana uprkos trenutno zgusnutom rasporedu:

– Svesni smo da nas očekuje teška utakmica, MZT će dati sve od sebe i sigurno će želeti da odigraju mnogo bolje nego u prvom delu sezone. Mi imamo određenih problema, ali kada počne utakmica, trudićemo se da ne razmišljamo o tome već isključivo o dešavanjima na terenu, kazao je Vil Hečer.

Meč će se igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter