4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Potpisan ugovor na četiri godine

Objavljeno: 23.12.16 u 21:07

Kako je HotSport ekskluzivno najavio, Nenad Lalatović postaće novi trener Čukaričkog.
Očekuje se da će se naredne nedelje odigrati zvanično „ustoličenje“ mladog stručnjaka na klupi „brđana“.

Poslednje sitnice su utanačene i potvrđena su saznanja Hotsporta da će Nenad Lalatović posle Vojvodine preuzieti Čuku. Da su zajednički planovi ozbiljni potvrđuje činjenica da su dogovoreni svi detalji i da bivši trener i igrač Zvezde treba da potpiše ugovor na četiri godine, što je retkost u domaćem fudbalu.

Lalatović odmara sa porodicom, ali do Nove godine, sledeće nedelje, će parafirati ugovor nakon čega će uslediti promocija u novim bojama. Od prvoligaša Nenad Lalatović je predvodio: Voždovac, Borac, Zvezdu i Vojvodinu.

– Konačno smo uspeli da dovedemo Lalatovića, a očekujemo dobre rezultate na proleće i povratak u vrh, rekli su za Hotsport u klubu sa Banovog brda.

0
0

4 Komentara

  1. ma jasta bre..on menja klubove na mesecnom nivou a kamoli na 4god.
    a sad ozbiljno, koji trener je uspeo u Srbiji da ostane tolko dugo u jednom klubu?

    0
    0
    Odgovori
    • On ce sigurno ostati,samo ako dobije odresene ruke oko svega.Cuka ce mozda uci ove sezone i medju 8 mada dosta zaostaje ali narednih godina ce biti medju prvih 4 sa njim,garantovano.Sigurno je najkvalitetniji trener od mladje garde,jedino sto ima nezgodnu narav,ne trpi nepravdu i kratak mu je fitilj,pa lako plane.Da je ove sezone bio u Zvezdi,milion posto bi Zvezda usla u LS i u prvenstvu imala 21-0-0

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter