6
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Bek Visle Krakov ’pred vratima’ Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.16 u 23:03

Defanzivac Visle iz Krakova, Boban Jović, bi mogao da pojača crveno-bele.
U Ljutice Bogdana se uveliko traga i za desnim bekom za nastavak sezone, a kako saznaje Hotsport izbor Crvene zvezde je pao na Jovića.

Slovenački reprezentativac je član Visle iz Krakova, ali je njegova velika želja da se iz Poljske preseli u Beograd. Ovaj odbrambeni igrač se afirmisao igrajući pet godina za Olimpiju, prošao je kroz sve generacije nacionalnog tima zemlje iz komšiluka, a za seniorsku je nastupao u šest navrata.

– Tacno je da se na našem spisku nalazi Jović, a dolazak zavisi od cene, koju treba da odredi Visla – rekli su za Hotsport iz tabora šampiona Srbije.

Desni bek je rođen 1991. godine, prve fudbalske korake je napravio u Aluminiju, gde je i obukao seniorski dres 2009. godine, nakon čega je prešao u Olimpiju. U redovima „zmajeva“ će ostati upamćen kao jedan od miljenika navijača koji je dobio priznanje „Zmajevo srce“ 2012. godine od strane zaljubljenika u Olimpiju, dok je sezonu ranije uvršten u najboljih 11 slovenačke lige.

0
0

6 Komentara

  1. A koja budala ce potpiati za klub koji je duzan i bogu i svim azdahama? Niko. Evo citam i Vranjes odbio i potpisao za drugi klub. Crno vam se pise.

    0
    0
    Odgovori
    • Piše nam se titula,na kraju sezone a vi se dogovorite sa Vošom oko drugog mesta.Čini mi se da ste i vi dužni 20-tak miliona pa se pozabavi sopstvenim dvorištem,ko će vama da dođe i zašto pojedinci beže već posle par meseci iz kluba.

      0
      0
      Odgovori
  2. ..Samo da se ne zadrzi ‘dugo’, hladno je, minus i POLEDICA..a ni sa druge strane vrata nije bolje, nema struje, ne placa se, kao ni porezi itd itd

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter