0
Evroliga

EVROLIGA: Teo ređao majstorije, ali je na kraju slavio Obradović (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.16 u 20:43

Fenerbahče je nakon produžetka pobedio CSKA rezultatom 95:79.
Reprizu prošlogodišnjeg finala Evrolige je bolje otvorio ruski tim, koji je već u prvom kvartalu imao dvocifrenu prednost protiv pomalo uspavanog Fenerbahčea. Turci su se već do poluvremena znatno vratili u igru, nakon nekoliko mini serija.

Istim tempom je nastavljeno i u trečoj deonici, Fener je za nijansu bio bolji i prednost Rusa se lagano topila. Na kraju meča se igrao egal, Bobi Dikson je poenima uz faul doneo izjednačenje da bi uz zvuk sirene za pobedu promašio Miloš Teodosić.

„Suvih“ tri minuta za Armejce bez poena je odlučilo pitanje pobednika u dodatnih pet minuta igre, konačnih 95:79 je postavio Dikson nakon još jednog dalekometražnog promašaja Miloša Teodosića koji je i danas imao nekoliko brilijantnih asistencija.

 

Видео запис корисника Milos Bikovic (@bikovic) дана

U Feneru je najbolji bio Bobi Dikson sa 25 poena, dok je Judo dodao 17 uz 11 skokova. U timu domaćina, Miloš Teodosić je briljirao sa 21 poenom i po pet skokova i asistencija, dok je Voroncevič postigao 14.

U drugom odigranom meču večeras, Darušafaka je u neizvesnom finišu pobedila Makabi. Do preokreta je došlo u poslednjih 10 minuta, a najbitniji za pobedu turske ekipe bili su Skoti Vilbekin sa 23 i Vil Kliburn sa 20 poena. Na drugoj strani je najviše ubacio Gaudlok – 23.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

EVROLIGA, 14. kolo:

Četvrtak:

Galatasaraj – Efes 76:86

Crvena zvezda – Real Madrid 82:70

Žalgiris – Uniks 80:88

Bamberg – Olimpijakos 82:68

Petak:

CSKA – Fenerbahče 79:95

Darušafaka – Makabi 86:84

20.15 Panatinaikos – Baskonija

21.00 Barselona – Milano

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter