5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRKA TRAJE: Još jedna milionska ponuda stiže u Zvezdu

Objavljeno: 22.12.16 u 14:47

Lista zainteresovanih klubova za Mihaila Ristića se proširuje. Posle Makabija i Espanjola, koji su povukli konkretne poteze, prema informacijama iz Belgije i Briž želi Zvezdinog vezistu.


Lokalni belgijski listovi bliski klubu otkrivaju da je Srbin položio ispit prilikom skautinga od strane menadžmenta, i da će se posle Nove godine izjasniti koliko su spremni da plate, ali da bi suma trebalo da bude oko dva miliona evra.

Dok se dvoje trka, treći možda profitira, jedino je izvesno da Ristić uskoro napušta stadion „Rajko Mitić“. Na koju će stranu, trebalo bi još malo sačekati.

0
0

5 Komentara

  1. Cim krene neko da vas proziva, odmah ide pljuvanje cigana i partizana, a u svojoj zabludi zaboravili ste da niste jedini navijaci u Srbiji, iako bi to voleli da jeste, ali zato kad god vas sretnemo zna se ko je glavi, a da ste vi najobicniji ljubimci rezima i drukare pandurske. Al’ polako nece jos dugo Covic, uhapsice i njega i Terzica zbog OFK Beograda, kao i nece Fahrijin sin jos dugo biti na vlasti, pa nece imati ko da vam oprasta dugove u rukometu, vaterpolu, odbojci i fudbalu, kad vec u kosarci vise ne postojite.

    0
    0
    Odgovori
  2. Decko koji nema ni pet celih odigranih utakmica, za njega stizu toboze milionske ponude. I posle mi neko kaze da je nasa liga realna, da su zvezda i partizan stvarno jake ekipe, a bez pomoci od sudija, ne bi bili ni u top5 na tabeli. A zvezda u dugovima preko 100 miliona evra, a partizan ko zna koliko, i umesto da zvezda igra ligu gde je i seceranac, a partizan najmanje beogradsku zonu, naravno niko nista ne kaze, dugovi rastu, a drugi klubovi ispastaju.

    0
    0
    Odgovori
      • Niti sam za vase pobratime partizane, niti sam za tvoje komuniste koji su saradjivali sa ustasama poput Franje, ubijajuci neduzan Srbski narod. Tako da ima jos Srba koji ne voli titove blizance.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter