9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVA PRODAJA: Zvezda pred odličnom zaradom

Objavljeno: 22.12.16 u 09:33

Izgleda da je to to, u Ljutice Bogdana je stigla ponuda koja odgovara Zvezdi.
Nakon „iscepkanih“ 2,3 miliona koje je Espanjol hteo u ratama da da crveno-belima za Mihaila Ristića, Makabi Tel Aviv je po saznanjima Sportskog žurnala poslao ponudu od 2,2 miliona za mladog reprezentativca Srbije.

Po pisanjima medija, Izraelci su za razliku od kluba iz Barselone spremni da ceo iznos odmah uplate na račun kluba kojem je „finansijska inekcija“ neophodna što pre.

OVO JE MOGLO DA ‘SPASI‘ ZVEZDU: Crveno-beli odbili veliku ponudu za mladog igrača

Mihailo Ristić je ove sezone postigao jedan gol i tri puta asistirao u domaćem prvenstvu, jedan je od poslednjih iz odlične generacije Zvezdine škole u godištu 1995/96.

0
0

9 Komentara

  1. Jedna je stvar da li nam placaju obestecenje u jednoj transakciji, drugo je da li u vise rata ali u ovoj istoj sezoni a treca stvar da li su rate na godisnjem nivou. Po mom misljenju, u redu je da do maja plate i u 3 rate, jer realno novac nam je potreban non stop za funkciobisanje. Bitnijaa stvar je da li imamo procente od buduceg transfera..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma nije ovo ništa tačno,pitajte najveće maloumnike sa ovog portala,kao što su GdK,penzioner i smejurija,oni sve u vezi Zvezde znaju.

    0
    0
    Odgovori
    • E svaka ti je na mestu,ka Njegoseva!!!!
      Stvarno,strogi maloumnici,teska bolest!!!A ima i ovih nasih isto tako sto su padavicari!!!
      Daj te ljudi uzmite se malo u pamet pa ostavite neki komentar da lici na nesto a ne sa obe strane blablabla ili bar nesto da se smejemo.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ista prica kao i sa golmanom Rajkovicem.Makabi uplatio „ceo iznos odmah“ a Terza se posle izrekao kako je stigla rata za Rajkovica.Znaci zakljucak je sledeci,Makabi za njega placa jedno 300 hiljada plafon,a ostatak od 1.9 miliona stize iz Nemanjine.

    0
    0
    Odgovori
  4. S’obzirom da igraci idu sa cistim papirima (Besplatno) ovo je premija, zao mi je sto igraci ovog kalibra (mlad, perspektivan, pokriva dosta pozicija) ovako rano idu. Nadam se da ce Zvezda poceti da radi vise da mladji ostavljaju mjesto u timu, ali eto videt cemo. Do sada svi stari igraci ostaju, a mladi se pustaju da idu kao da mi imamo Milione. Neki dan citam, da Zvezda ima 7 Racuna i svih 7 su blokirani, pa ako tako skidaju dug, onda mi je drago, sta ce tek biti kada dodje nova vlast? Duzni 100M €? Umjesto silnih stranaca, koji ne donose razliku a zaradjuju velike pare, bolje bi bilo da kupe malo mladje igrace po Ex-Yu i stvore tako bar ekipu koja moze da parira na Evropskoj sceni, bar ako ne sad, za nekih 2 godine.

    0
    0
    Odgovori
  5. ..Ma, sve je to finta i pravljenje alibija tj. providan manevarski prostor, kako da se u raspali i prezaduzeni fk ubaci od strane drz. neophodan novac za dalji ‘rad’ ili mrcvarenje i naroda i ‘teskog crvenog bolesnika na samrtnoj postelji’ vec pune 2 decenije, a sve zaslugom sopstvenih kleptoman ‘legendi’ fk su u ovom ‘beztezinskom’ stanju pre odlaska u .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. odlazak igraca rezerve i NE dokazanog talenata … igrac koji je vise navodno povredjen nego sto igra …odlezak je da opravda rad BANKOMATA . PA DA SU U PITANJU I TI NOVCI … ?! STA JE TO U ODNOSU NA DUG … DUGOVE … I NOVCI KOJI IM TREBAJU DA I DALJE NA OVAKO VISOKOJ NOZI ZIVE : ISPLACUJU NAJVECE PLATE IGRACIMA – TRENERIMA I KOLIKO IH POD UGOVOROM IMAJU … GDE SU PLATE ZAPOSLENIM , POREZI I DOPRINOSI NA TE PLATE … TEKUCE I INVESTICIONO ODRZAVANJE OBJEKATA … OSTALI SVAKODNEVNI TROSKOVI – KOMUNALNE USLUGE … STRUJA, VODA, TELEFONI, IZNOSENO SMECE … PRIPREME – SAMOG TAKMICENJA I IZRECENE KAZNE … NISTA OD TOGA ONI NE PLACAJU … SVE TO OPLJACKANI NAROD PLACA … PLACAJUCI VISOKE CENE ROBE I USLUGA ZA LOS-NAJLOSIJI KVALITET ISTIH U OKRUZENJU-REGIONU … DOSTA JE BILO NAJGORIH MOGUCIH … LAZI, PREVARA I PLJACKI NA TERENU I VAN NJEGA … U OVIH POSLEDNJIH 5 GODINA.

    0
    0
    Odgovori
    • Stvarno,ajde mani se interneta i i idi igraj domine,sah…da li ima ovde neko normalan da ostavi neki pametan komentar ili barem duhovit a ne ove gluposti svaki dan ostavljate ovde,bolesnici napaceni!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter