5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši štoper Zvezde najbliži povratku u Ljutice Bogdana

Objavljeno: 22.12.16 u 11:12

Crveno-beli će u narednim danima pokušati da završe posao sa Bogdanom Planićem.
Defanzivac je u Crvenoj zvezdi već proveo šest meseci, a dobre partije ove sezone su preporuka da ponovo bude u crveno-belom

Po svemu sudeći minimalne su šanse da Ognjen Vranješ ponovo obuče Zvezdin dres, reprezentativac BiH je sada blizu selidbe u AEK iz Atine gde bi trebalo da nastavi karijeru. Kako saznaje Hotsport u planu rukovodstva je da pokuša da vrati Bogdana Planića (25), koji je protekle jeseni imao dobar učinak u Vojvodini.

Procenjeno je da je bivši defanzivac stasao da može da bude adut u odbrani šampiona. Planić je proveo šest meseci u crveno-belom taboru, ali nije dočekao pravu šansu i pored činjenice da je postigao pogodak protiv Udinezea. Sada je moguc povratak pogotovo posle promena u Upravi Novosađana.

0
0

5 Komentara

  1. Neee! Bolje da ne dovodimo nikoga nego da dovodimo reda radi! Danas ovaj, sutra onaj, bez ikakvog plana i rezona! A sve to kosta…

    0
    0
    Odgovori
  2. Auuu,šta rade ovi iz uprave,strašno.Nesposobni da pronađu pravog igrača,dovode poluigrače koji ne vrede ništa.Pa taj Planić je pokazao koliko ne zna,kad je bio u Zvezdi a i prethodne polusezone je bio rezerva u Vojvodini i to igračima za koje niko nije ni čuo.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko ih pamti obojicu bice mu muka. Kao da se namerno rade ove gluposti kako bi bili jos slabiji.
      Poslednjih godinu dana bas obaraju rekorde u nelogicnim potezima. Vijera neigra jer nece da potpise ugovor, boze me sacuvaj. Pa sta ako nece, covek vishe vredi na terenu nego van njega. Sikimic ima njuh za gol ali ono drvo orlandic bolje da igra ragbi. Ibanjeza su prodali a nisu skapirali da je on bio pokretac ekipe igrac koji non stop prica, vice, motivise igrace da mrdnu, kao trener na terenu, to je neprocenjivo. Katao eto ti spanija sad je turisticki obilazi kad te nema ni na klupi, umesto da je ostao ovde bi bio ikona. Srnica nisam voleo ni prvi put, decko je presebican, njegov najveci uspeh ce biti cukaricki i crvena zvezda. Igraci sebe precenjuju. Druga stvar dovodimo defanzivce iz juzne amerike pa ljudi oni i neigraju odbranu, iz juzne amerike se dovode napadaci i veza. Trenutno ni sveti petar za trenera nebi pomogao jer nema hemije i vodje na terenu. Da je kvalifikacije igrala ekipa koja je i osvojila prvenstvo sada bi bili u LS. Sve sto su mogli da urade lose uradili su i to na kvadrat.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter