0
Evroliga

EVROLIGA: Galatasaraj bez Micova poražen od Efesa

Objavljeno: 22.12.16 u 20:24

Anadolu Efes sjajnom igrom u drugom poluvremenom slomio gradskog rivala, rezultatom 76:86 (18:16, 26:22, 14:22, 18:26).

Prvo poluvreme proteklo je u boljoj igri domaćina koji je na minut pre odlska na veliki odmor imao 11 poena prednosti ali je Efes serijom 9:4 tu razliku smanjio.

Nastavak utakmice pripao je gostima koji su kako je vreme odmicalo malo po malo topili prednost Galatasaraja. Sredinom treće četvrtine, zahvaljujući dobroj seriji Pola Brendona, Efes je sustigao rivala i do kraja ovog perioda rezultat okrenuo u svoju korist.

Poslednji kvartal u potpunosti je pripao izabranicima Velimira Perasovića koji su na pet minuta pre kraja meča došli do prednosti od velikih 14 poena a koju su do kraja rutinski sačuvali.

Najefikasniji u redovima Efesa bio je Pol Brendon koji je ubacio 19 poena i imao pet ukradenih lopti. Pratio ga je Derik Braun sa 16 poena (8sk) dok je Tomas Ertel uz 14 poena imao i 8 asistencija.

Kod domaćina sjajnu partiju pružio je bivši igrač Zvzde, Blejk Šilb koji je uz 21 poen imao i 8 skokova i pet asistencija a dvocifren je bio još samo Aleks Tajus, sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 13 skokova.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter