3
Evroliga

‘ZA BEOGRAD‘: Jedan od najboljih igrača Reala srećan što se vraća u Srbiju (FOTO)

Objavljeno: 21.12.16 u 20:08

Luka Dončić se vraća u grad koji voli gde će igrati protiv kluba kojeg obožava.
Crvena zvezda će sutra od 19 časova dočekati Real Madrid u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a jedan od igrača koji je u najboljoj formi što se „kraljevskog kluba“ tiče jeste slovenački reprezentativac Luka Dončić.

Ovaj fantastični igrač nikada nije krio da voli Beograd i Crvenu zvezdu, a postojale su i šanse da zaigra za srpski nacionalni tim, što se ipak nije desilo.

Radončić je u društvu sa vidno uzbuđenim Dončićem ovekovečio polazak iz Španije ka Srbiji.

0
0

3 Komentara

  1. Napravise od ovog klinca Dzordana… cak ga porede sa Drazenom mada nema 1% od njegovog umeca. Nista talentovaniji nije od Gudurica, Simanica, Marinkovica itd…

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj gluposti.Dečko ima samo 17 godina i već rešava utakmice u korist Reala sa svojim dalekometnim šutevima.Gudurić se pojavio u 21.godini,Simanić greje klupu i kad uđe u igru,nema ga nigde,ne može koš da pogodi a Marinković igra kup Miki Mausa protiv anonimusa i tu nije ni prosek.Dončić je babaroga od igrača i šteta što nije izabrao da igra za našu zemlju.Ovo što on sada radi,radio je i Dražen,samo u YU ligi i po meni je bio za nijansu bolji u tim godinama ali ovaj mali može da ga prestigne u perspektivi.A Dražen je bio najbolji košarkaš u Evropi,svih vremena,po meni i ogromnoj većini onih koji ga pamte.

      0
      0
      Odgovori
      • Nemas ti pojma o kosarci, a jos slabije pratis… Guduric se pojavio u 21 godini? Simanic proglasen za najboljeg mladog igraca u evropi. I dalje stojim da nije ni 1% od Drazena, a ti se mani cirkusa, posto tesko da se secas Drazenove igre posto vidim da si jos klinac!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter