0
Domaći fudbal

FOTO: fkvojvodina.rs

VOJVODINA IMA NOVOG PREDSEDNIKA: Dušan Mijić preuzeo ‘lale’, odluka o treneru do početka priprema

Objavljeno: 21.12.16 u 17:14

Vojvodina je danas dobila novog predsednika na Skupštini na kojoj je kapiten druge šampionske generacije Vojvodine iz 1989. godine Dušan Mijić bio jedini kandidat.

Posle dosta peripetija, odlaska Vojislava Gajića i Zorana Šćepanovića, pa i preuzimanja kluba od strane navijača, Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio svog novog predsednika. U prisustvu 37 od 55 delegata Skupštine, izglasan je Dušan Mijić za novog prvog čoveka ‘lala’.

Mijić je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, koji je crveno-beli dres nosio od 1982. do 1991. godine i za to vreme odigrao 282 utakmice, posle čega je karijeru nastavio u Espanjolu.

U Upravnom odboru kluba za sada će biti Zoran Stojković i Srđan Kuprešak, dok će preostali članovi biti izabrani u narednom periodu.

Na današnjoj sednici usvojene su odluke i o promenama u Nadzornom odboru kluba. Umesto dosadašnjeg predsednika Nenada Miljuša, koji je na ovo mesto podneo ostavku usled činjenice da novi statut kluba, usvojen na prethodnoj sednici, ne dozvoljava jednom licu da istovremeno bude član Nadzornog odbora i član Skupštine, na njegovo mesto izabran je Dragoslav Vuković, dok su preostala dva člana ovog tela Marko Petrović i Stevan Miljaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter