0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

POBEDA KOJA DAJE KRILA: Hečer ima moćnu poruku za navijače Partizana

Objavljeno: 21.12.16 u 17:11

Košarkaši Partizana sinoćnjom veličanstvenom pobedom u Poljskoj dobili su mnogo više od pukih bodova. 

Partizan u poslednje vreme počinje da diže formu. Ostvareno je šest uzastopnih pobeda računajući oba takmičenja a od utakmice sa Bešiktašem vidljivo je da se nešto promenilo na bolje u samoj igri.

Pobeda nad Stelmetom u sinoćnjem meču sigurno će biti nova inekcija samopouzdanja za momke Aleksanda Džikića, najviše zbog samog načina na koji je izvojevana. Sa desetkovanim sastavom,u neizvesnoj završnici posle produžetka, sve uz neke čudne sudijske odluke u ključnim momentima. Crno-beli su prebrodili sve to.

Koliko ova pobeda znači i samim igračima moglo se videti odmah posle utakmice po slici iz slvačionice, koja je brzo preplavila društvene mreže ali i po izjavama igrača posle meča. Jednu takvu izjavu dao je Partizanov plejmejker Vil Hečer, koji sinoć baš i nije imao svoje veče ali čini se da zbog toga ova pobeda nosi i veću težinu.

-Kada odeš na gostovanje i izboriš se ovako sa svim problemima… onda je sve moguće! – poručio je na Tviteru Partizanov Amerikanac.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter