10
AdmiralBet ABA Liga

LEGENDA CRNO-BELIH: Ne mogu da radim u klubu gde ‘navijači‘ postrojavaju igrače

Objavljeno: 21.12.16 u 23:49

Legendardni Dražen Dalipagić je govorio o tome zašto nikako ne bi želeo da radi u Partizanu.
Popularni Praja je osvojio mnogo toga sa Partizanom, proživeo puno lepih trenutaka i radosnih momenata sa navijačima crno-belih, ali, kako kaže, više ništa nije isto.

– Ma, koje nove generacije? Pa, pogledajte samo kako se ponašaju ovi sadašnji navijači. To za mene nisu navijači. Oni ne dolaze na utakmice da podrže svoje ekipe, košarkaše, fudbalere, svejedno, nego da izraze neke frustracije, da divljaju. To nema veze sa sportom, košarkom, s normalnim životom uopšte, rekao je Dalipagić za Dnevni avaz.

Dražen Dalipagić je karijeru započeo 1971. godine u Partizanu, tek 1980. je prešao u Veneciju, da bi se več sezone 1981/1982 vratio u crno-beli tabor. Za reprezentaciju Jugoslavije je nastupao 243 puta, a igračku karijeru je okončao u dresu Crvene zvezde.

– Bože, sačuvaj! Pa kako ja mogu raditi u klubu čije igrače navijači svako malo postrojavaju i prema njima se ponašaju kao gazde. Teraju ih da nose majice s likom ubijenih kriminalaca koji su, kao, vođe navijača. I ja sam bio igrač i nije postojao način da se klanjam kriminalcima ili da me neko natera da nosim takve majice. Odmah bih se prestao baviti tim sportom, zaključio je Praja.

Bivši as je još bosanskim novinarima dodao da ni u kakvom slučaju ne bi imao posla sa svojim nekadašnjim klubom.

0
0

10 Komentara

  1. Za postrojavanje igrača od strane navijača se slažem a to se dešava i kod efempeovaca i to je nedopustivo. A to je suština svega što je rekao čovek, ustvari samo to je i rekao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedan od najboljih kosarkasa koje sam u svom zivotu gledao. Legendarni igrac i veliki covek, ljudina. Zamislite da neki klinac ima da kaze ruznu rec protiv njega, e onda je sve otislo u PM…

    0
    0
    Odgovori
  3. Čovek je apsolutna legenda naše košarke i pravi sportsmen i u potpunosti se slažem sa svim što je rekao.Šteta samo što su mu stavili sliku sa ovom spodobom jer je to sramota za njega samog.Tako nešto nije smeo sebi da dozvoli,da ga slikaju sa takvim (ne)ljudima.

    0
    0
    Odgovori
  4. nakon teksta velikana sporta prvi komentar je komantar kretena radi kojih su stadioni i dvorane prazne ili mjesto gdje razum ne stanuje

    0
    0
    Odgovori
  5. Gdk je hrvat ne voli nikog drugog. Legendo oduvek su tamo bili bolesnici i veliki kompleksaši beži ti odatle. Imaju sad nove idole neke adine vrabce,kenane karakondžule ahahah.h.h.

    0
    0
    Odgovori
  6. ..niko te nije ni zvao, nemas ti sta da ponudis Svetinji, posle ‘oblacenja’ sramnog crvenog dresa, sto se za KICU ne bi moglo reci, KICA je LEGENDA I JEDAN OD STOZERA JAKKKOG KK PARTIZANa !!! Praja bi mogao da ode u kk mutant, tamo ce im uskoro trebati pomoc zbog transfera odlazeceg OSNIVACA, a i ‘navijaci’ su im SI…SE, tako da od postrojavanja od strane izrentiranih nece biti nista .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet Gdk sa promenjenim nikom. Samosmeh je čudo maleno zabijeno u 4 zida. Sanja mutante, ćokije, internet batica koji svaku novu vest komentariše smejući se samom sebi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter