2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GDE JE, ŠTA RADI: U Partizanu je pravio ‘krš i lom’, a i sada je ostao bez posla (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.16 u 17:46

Sećate li se ovog poprilično kontroverznog stranca koji je ne tako davno igrao u beogradskom crno-belom klubu?

Ljubitelji fudbala u Srbiji verovatno se sećaju Davida Mange, fudbalera koji je u Humskoj više pravio probleme van terena, nego što je proveo na njemu, a čak je i povredio nekoliko igrača na treninzima crno-belih.

POTVRĐENO: Sprema se novi odlazak iz Partizana!

Nije se mnogo zadržao u Beogradu, već je brzo otišao van granica Srbije, a prethodni period je proveo u Bugarskoj i tamošnjem klubu Beroa.

USPEŠAN DAN U HUMSKOJ: Stiglo preko potrebno ‘pojačanje’ (FOTO) (VIDEO)

Međutim, već se rastao i sa Beroom, posle svega 11 odigranih utakmica i dva postignuta gola, bugarski mediji pišu da je došlo do razlala na radost obe strane, pa je Manga postao slobodan igrač.

(Izvor: youtube / Stefan Marecek)

(Izvor: youtube / one)

0
0

2 Komentara

  1. pokazivao je talenat Ali daleko od krsa I loma. nikolicevo obracanje ohrabruje u sklapanju tima ..opredelio se tacno za vujadinovica..dosao da su tu cirkovic..milenkovic..ostojic. I to je to..u naoadu tavamba ..I djurdjevic..na izlaznim vratima djurdjic. I bozinov..I u senci vlahovic. I Jovanovich dobro jer rekao da odu na dvojnu. samo sto bi IH ja dao u prvi ligu a ne u beogradsku. da se zesce kale. I vezni red rekao je izmedju Everton a I jevtovic ako ko ode IMA ideju znaci nije iz postojeceg kadra vec sa strane. u ovom slucaju moze otici samo jevtovic. I naravno stevanovic mihajlovic ako odu oba tu CE dock pojacanje…predlazem upravi da dovede palocevica iz vojvodine.

    0
    0
    Odgovori
  2. Taman da zvezdasi dovedu ovog crnca, pa neka muva one devojcice sa severa, koje su samo zbog toga i dosle. A cigani da mu govore o bratsvu i jedinstvu Srbskih i Africkih plemena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter