3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI ĆE SE KONAČNO OSTVARITI: Bivše Zvezdino dete i dugogodišnja želja Partizana ponovo na meti crno-belih (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.16 u 10:05

Nikola Vujadinović, nekadašnji omladinac Crvene zvezde, koji je kasnije igrao za Udineze, Šturm i Osasunu, ponovo se nalazi na meti Partizana.

U poslednje tri godine nije prošao prelazni rok bez da je ime Nikole Vujadinovića dovedeno u vezu sa crno-belima, a ta tradicija je nastavljena i ovaj put. 

Vujadinović trenutno nastupa u Kini za ekipu Peking Enterprajza, a, prema pisanju „Sportskog žurnala“, ponovo je na meti tima za koji je istakao da bi voleo da zaigra, Partizana.

Da li će mu se želja ovog puta ostvariti, videćemo, pogotovo jer je vezan ugovorom za kineski tim do 17. jula naredne godine.

Ono što je činjenica jeste da bi Marko Nikolić, koji je i u svom prvom mandatu želeo 30-godišnjeg štopera, itekako voleo da ima sličnog fudbalera u timu, pogotovo nakon odlaska Gregora Balažica iz Humske.

(Youtube/h3pat1t14)

0
0

3 Komentara

  1. Ma koji Vujadinovic,cim ne moze da igra vise preko znaci da nije to to..dok imate Maslaca u nasoj ligi odlican igrac za Partizan,manje para ce da uzme od Vujadinovica i vise da pruzi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta god da je samo nek je od Zvezde ahahahjhah. Od uprave,navijača,igrača još boje opet da promenite i nemate više kompleks ahahahah.

    0
    0
    Odgovori
  3. odlicno resenje to sto nikolic hoce to je to.namazan igraca iskusan orosao I sito I reseto. posle neka se prebace na prodaje IMA IH puno koji nemaju minutazu I treba da oromene sredinu..treba videti dali iz sadanjeg kadra moze se dobiti z.vezni I desni vezni. a ako nema kupiti. upravi bi porucio kuoite palocevica iz vojvidine odlicno resenje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter