FOTO: VSS
in , ,

SAVIĆ U SVOM STILU: Voleo bih svima da vam vidim lica kad u junu pozovem Gocića i Nikića

Tribine bazena Tašmajdan biće krcate na oproštaju legendarnih vaterpolista Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije Srbije u spektaklu protiv Tima sveta.

Kako je saopšteno na današnjoj konferenciji, dva dana pre meča prodato je 1.900 ulaznica, preostalo je još samo 100, ali nema sumnje da će i one biti prodate.

– Naši momci zaslužuju da se oprostimo od njihovog igranja za Srbiju i da javnost bude obaveštena sa svim što VŠ radi i priprema. Prvi put organizujemo oproštaj igračima i očekujemo pravi spektakl – rekao je predsednik VŠ Milorad Krivokapić na konferenciji za medije u hotelu „M“.

Sav prihod od utakmice ići će za pomoć petogodišnjem dečaku Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

– VŠ je ponosan što pravi humanitarne akcije, a ovo je već treća u ovoj godini. Gocić i Nikić zaslužili su ovakav oproštaj jer su ne samo vrhunski igrači, već pre svega čestiti ljudi i ponos srpskog vaterpola. Uvek će imati mesto kod nas ukoliko budu želeli da budu treneri ili sportski funkcioneri – kazao je prvi čovek VŠ.

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je da beogradska publika zaslužila da uživo gleda vaterpolo spektakl.

– Tri tačke će obeležiti događaj na Tašu. Pre svega prezentacija olimpijskog tima, svetskog i evropskog prvaka, a sa druge strane reprezentacija sveta sastavljena od izuzetnih igrača. Sama utakmica nema rezultatski imperativ i biće lepih poteza da publika uživa. Druga tačka je obeležavanje izuzetne sezone, ne samo srpskog vaterpola nego srpskog sporta, a treća što je događaj humanitarnog kakatera – kazao je Savić i našalio se da nije isključeno da će pozvati Gocića i Nikića na okupljanje reprezentacije 1. juna naredne godine.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SAD VIDI KAKO JE NAVIJAČIMA: Vrabac doveo Robinsona do euforije (VIDEO)

‘KO J*** FUDBAL, IDEM U PEVAČE’: Hrvatski fudbaler postao turbo-folk zvezda! (VIDEO)