7
Evroliga

UMANJENE ŠANSE ZA POBEDU: Za Zvezdaše stiže loša vest iz Pireja! (FOTO)

Objavljeno: 20.12.16 u 16:48

Iako su u pitanju bratski klubovi, večeras će Olimpijakos i Crvena zvezda vojevati veliku bitku za bodove u Evroligi.

Naravno da nije lepo slaviti u tuđoj nesreći, ali navijači Crvene zvezde ponadali su se da će usled povreda Danijela Heketa, Jorgosa Printezisa i Vasilisa Spanulisa, imati znatno veće šanse za trijumf u Pireju, ali ipak neće svi ovi igrači biti odsutni večeras od 20 sati.

Naime, kako piše grčka Gazeta, a i pokazuje slika iz dvorane ‘Mira i prijateljstva’, najbolji košarkaš Olimpijakosa ‘Bili’ Spanulis je spreman da večeras povede ekipu protiv Crvene zvezde u meču 13. kola Evrolige.

Spanulis je propustio meč protiv PAOK-a u nedelju uveče, ali će večeras biti u postavi ekipe iz Pireja i predvodiće ga protiv tima Dejana Radonjića.

0
0

7 Komentara

  1. ‘Najbolje’ bi bilo da NIKO ne igra iz Oli. protiv kk mutanta da bi fmp-ovce pobedile, bar zbog OSNIVACA ovog POSLEDNJEG tj. ZADNJEG crvenog plagijat kk- coksa, dok je jos u iscekivanju transfer ‘kugle’ s’ lancicem oko gleznjaaa.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo su nova pravila sa nedavnog sastanka sa djordjem. Ukoliko od olimijakosa i Reala izgubite malom razlikom (-10) te dve utakmice ce vam se racunati kao jedna pobeda i ostaje vam da pobedite cska i imate dve pobede. Ako pobedite sve tri racunaju vam se 4 pobede. Ostalo je sve isto, samo sto u ovom delu nece biti vise utakmica bez sl. bacanja, tu je bonus ispunjen i rizicno je.

    0
    0
    Odgovori
    • Ukoliko olimpijakos i Real dobiju sa +10 njima se računa po pola pobede manje,. Ostale polovine biće im pridodate na nekim sledećim utakmicama…..(odlučiće se naknadno na kojim). Takva su pravila menjaju se u toku, u skladu sa regionalnom. Znači za sada imamo utakmice sa bacanjima, bez bacanja, sa faulovima, bez faulova, sa bacanjima bez faulova, sa faulovima bez bacanja, imamo i -49 u pojedinim momentima………nastaviće se.

      0
      0
      Odgovori
    • A kako ce se racunati kad vas razbije neka anonimna Sarlroa ili nejaki Sasari,u sred Pionira,pa neka Zelngora i to u nekom kupu Miki Mausa?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter