2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

RAZGOVORI U TOKU: Zvezda pregovara sa momkom koji je oduševio jesenjim partijama

Objavljeno: 20.12.16 u 11:33

Napredak hoće dobro da zaradi na jednom od najboljih igrača u prvom delu sezone.

Napad je najbolja odbrana je izreka koje se izgleda pridržavaju u Crvenoj zvezdi, čije je rukovodstvo angažovano na dovođenju ofanzivnih igrača. Kao sto je HotSport najavio Nemanja Milić i Srđan Vujaklija su završeni, a pored Pavkova iz Radničkog, pikiran je i Aleksa Vukanović. Najbolji strelac Napretka je na spisku zelja.

JUTARNJI ‘FLEŠ’ SA MARAKANE: Novi tandem štopera u Zvezdi, Aruna do kraja nedelje u Beogradu?

Ipak, Krusevljani hoće dobro da zarade i cena je posle preliminarnih razgovora visoka za Zvezdu. Nastavak sledi uskoro, kada treba da bude poznat rezultaz misije šampiona Srbije.

0
0

2 Komentara

  1. Ja stvarno ne razumem našu upravu.Vodimo se krilaticom daj što puniji magacin.Pa nije ovo trgovačka firma, što više to bolje.Umesto preteranog natrpavanja polukvalitetnih- nekvalitetnih igrača treba dovesti samo jednog napadača ali da valja. Kao što ste uspeli pre par godina vraćanjem Mrdje ili prošle sezone dovodjenjem Huga.Sve ostalo je samo presipanje iz šupljeg u prazno a finansijski izadje na kraju isto kao da je angažovan jedan ali vredan.Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vukanovic je odlican igrac i znacio bi dosta Zvezdi a mogli bi i onog desnog beka Ndaija da dovedu jer je najbolji na toj poziciji u ligi.Pavkov nije igrac za Zvezdu i samo bi gomilali igrace na toj poziciji.Imaju ih i previse a svi su slicnog profila i nemaju neki kvalitet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter