2
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

MIHAJLOVIĆ ISKREN: Ne vredim više pet miliona, možda je vreme da idem!

Objavljeno: 20.12.16 u 10:45

Mladi fudbaler Partizana iskreno je govorio o svojim partijama u crno-belom dresu, a i mogućnosti da ove zime napusti Humsku.

Proleće u Superligi Srbije je bilo njegovo. Svi su se divili umešnosti mladog krilnog napadača Partizana Nemanje Mihajlovića. Pričalo se da veliki evropski klubovi nude pet miliona evra, ali je forma brzonogog igrača naglo pala ove jeseni. Trener Marko Nikolić ga je poslao na klupu, a sada se spekuliše da bi crno-beli mogli da ga prodaju. Cena je između dva i tri miliona evra.

– Nije mi lako zbog toga, ali normalno je da igraču pada cena kad ne igra. Pričalo se letos da vredim barem 5.000.000 evra, ali sad mi je sigurno mnogo pala cena. Imao sam lošu polusezonu, nisam bio u formi, posle me je trener preselio na klupu, verovatno iz opravdanih razloga – rekao je Mihajlović za Informer.

LEPE VESTI NA SVETOG NIKOLU: Iliev je sa dve rečenice oduševio Grobare!

On se potom osvrnuo na priče o mogućem transferu ovog januara, a kako kaže ništa nije isključeno, ipak pita se Partizan.

– Prelazni rok je, kako kažu, živa stvar, nikad ne znate da li će vam stići neka ponuda i kakva. Ukoliko Partizan dobije ponudu koja bi zadovoljila i moje želje i zahteve kluba, onda ću verovatno otići. Moram pre toga da razgovaram i s porodicom i ljudima koji brinu o mojoj karijeri da bismo videli šta je najbolje za mene. Ako ostanem u Partizanu, najvažnije će biti da dobro odradim pripreme i da spreman uđem u nastavak sezone, a onda ću, nadam se, opet igrati kao pre godinu dana – istakao je Nemanja Mihajlović.

DOBAR POSAO ILI GREŠKA: Hoće li ‘bojkotovani’ dečko napustiti Partizan?

0
0

2 Komentara

  1. Jesi li bre ti decko normalan?Pricalo se da vredis 5 miliona?Koja budala je mogla to prica,mozda samo GdK ili penzioner,,smejurija i ostali umobolnici sa ovog portala sto nemaju veze sa mozgom a navijaju za tvoj klub.Nisi vredeo vise od milion a sada upola manje i to je realna cena.Bljesnuo si dok te nisu provalili i protivnicki igraci i sudije.Prolazio si ih na jednu fintu i odmah padao skakajuci u protivnika da bi izgledalo ubedljivije.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..jbg. Neco-VREDIS, kada je bankomat mogao za Gruju da DOTIRA toliko, koji objektivno vredi 500-700 hilada evra, onda za tebe, koji si DUPLO bolji od njega, moze BARRR toliko i nama je potrebna POMOC, NAMA BORIS NIJE NAMESTIO GASPROM, PA BI AV MOGAO DA IZMISLI NEKOGGG .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter