3
Domaći fudbal

NOVE INFORMACIJE SA MARAKANE: Haruna još bez ugovora, ali nije sve gotovo…

Objavljeno: 20.12.16 u 18:14

Kao što smo i najavili, Haruna je stigao na lekarske preglede, ali ih nije prošao. Međutim, Crvena zvezda još uvek nije odustala od njegovog angažovanja.

Kako je HotSport ekskluzivno najavio Lukman Haruna je u Beogradu, a posle obavljenih lekarskih pregleda ustanovljeno je da igrač iz Nigerije ima problem sa NOVOM povredom zadnje loze!?

HOTSPORT SAZNAJE: U Zvezdu stiglo najveće pojačanje ove zime, već je na pregledima!

Zbog ovog problema u Crvenoj zvezdi se dvoume oko sklapanja angažmana i kako saznajemo ostaje da vezista danas ponovo bude podvrgnut ispitivanjima stručnjaka.

Samo ako se proceni da mišić nece ugroziti njegove nastupe na prolecće u crveno-belom dresu biće povučeni naredni potezi. Moze šampion Srbije da odustane od angažmana, ali treba jos malo sačekati…

Kod Mičela Donalda se Zvezda ogradila i posle šest meseci automatski je produžen boravak do leta 2018. godine ili će bivši igrač Monaka i Dinama iz Kijeva ostati bez angazmana.

0
0

3 Komentara

    • Neka dobro razmisle šta će sa njim i ako je u takvom stanju,prepoloviti mu ugovor ili na neki drugi način ograditi klub od plaćanja njegovog eventualnog bolovanja.U drugom kolu nastavka prvenstva igramo sa franjevcima a oni svi od reda igraju kao besni psi,kad ih pustiš s lanca a najviše se u toj prljavoj i gruboj igri ističe Everton.Napredak su prebili na Jna,dok su gubili a ne sumnjam da bi i ovog namerno povredili.Ako bi se to desilo,šta bi nam značio čitavo proleće,kad su mu kolena slaba.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter