0
Evropske lige

FOTO: Twitter

BIJE BEZ PARDONA: ‘Bokser’ Biševac nema nameru da se izvinjava (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.16 u 11:45

Srpski defanzivac se prethodnog vikenda našao u centru pažnje kada je u utakmici protiv Kana pesnicom u lice udario protivničkog igrača Ivana Santinija.

Biševac međutim nema dilemu ko je krivac za ovaj incident i navodi da mu ne pada napamet da se izvinjava hrvatskom fudbaleru jer je tokom celog meča bio žrtva konstantnih suparnikovih provokacija. 

– Jedino mi je žao saigrača koje sam ostavio na cedilu. Taj igrač, čije ime ne želim da pominjem, non-stop je koristio niske udarce, laktove… Nisam doživeo da se neko tako ponaša na terenu. Već u prvom poluvrmenu sam rekao sudiji da obrati pažnju na njega jer udara laktovima kad god i koga god stigne – izjavio je Biševac.

‘BOKSER’: Milan Biševac nokautirao hrvatskog napadača (VIDEO)

Bivši fudbaler Zvezde navodi da je nepravadno isticati njega kao jedinog „lošeg momka“ u toj situaciji tvrdeći da je Hrvat bio taj koji je sve započeo.

– U tom napadu dobio sam dva udarca, ne znam da li se to videlo na snimku. Kada me je treći put udario, nisam više mogao da izdržim. Kada se njegova šaka i po treći put našla na mom licu, kraj. Ovo nema veze s tim što je on Hrvat, imam mnogo prijatelja Hrvata. – završio je fudbaler Meca.

 

(Izvor: Youtube/Sandu)

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter