0
Domaći fudbal

PARTIZANOV ‘RONALDO’: Leonardovih ’dvanaest veličanstvenih’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.16 u 12:58

Naš narod kaže: „ Ko čeka taj dočeka“. Najbolju potvrdu ove nardone izreke navijačima Partizana je dao Leonardo de Silva Souza koji je  za manje od pola godine ušao u srca navijača crno-belih.

Čekali su dugo Grobari Leonarda. Najpre se čekala potvrda o potptisu. Od trenutka kada je najavljano bi Brazilac mogao u Humsku pa do konačnog potpisa prošlo je više od dve nedelje. Činilo se u jednom trenutku da nama ništa od tog transfera, čak je u međuvremenu i sportski direktor Partizana Ivica Iliev demantovao da krilni napdač dolazi, govoreći kako nema pojma o kome je reč.

 Ipak na obostranu radost do saradnje je ipak došlo ali prošlo je još nešto vremena pre nego što je Leo konačno stigao u Beograd i slikao se za medije sa crno-belim šalom. Grobari su u međuvremenu postali nestrpljivi, pitali se vredi li uopšte čekati nekoga toliko dugo.

Kada je konačno debitovao, na početku to nisu bile partije kakve se očekuju od jednog stranca, koji je doveden da bude lider ekipe. Uveravao je Leonardo tada navijače da se strpe samo još malo, da još nije sto posto spreman i da će vrlo brzo doći trenutak kada će „proraditi“.

Taj trenutak je došao u utakmici šestog kola Superlige, protiv subotičkog Spartaka „zver“ se probudila i tada započinje „teror“ na terenima Srbije. Na naredni pogodak nije se mnogo čekalo, desilo se to već u narednom meču protiv Rada u Humskoj.

Ipak meč koji je od Leonarda napravio ljubimca navijača nesumnjivo je 152. večiti derbi. Legendarni kapiten Partizana, Saša Ilić je jednim lob pasom prebacio je kompletnu odbranu Zvezde i pronašao Đurđića, koji glavom spušta loptu na makazice Partizanovom Brazilcu…

Ostalo znate. Tim golom Leonardo je stekao status idola kod Grobara a svakim narednim je taj status samo potvrđivao.

Danas više niko nema dilemu da li je vredelo čekt Lea, već se sa nestrpljenjem očekuje proleće i nove čarlolije fudbalskog majstora. Dotle uživajte u snimcima golova najboljeg strelca dosdašnjeg dela Superlige, za sada je stao na koti 12.

 

( Izvor: Youtube/TheMaless)

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter