3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ZLATNA KOKA’: Crvena zvezda prodaje jednog od najboljih igrača, cifra nije mala!

Objavljeno: 19.12.16 u 00:15

Zvezda je mnoge strance otpustila i za neke od njih debelo platila, ali će na jednom od domaćih igrača sasvim solidno zaraditi.

Tim Crvene zvezde iz jeseni za nama će se definitivno razlikovati u odnosu na onaj koji će na proleće braniti titulu šampiona Srbije. U tom timu gotovo izvesno neće biti Pabla Moučea, Huga Vijeire, Tomasa Fibela, možda čak ni još nekog od stranaca, a kako stvari stoje klub će napustiti i Mihailo Ristić.

Omaleni levi bek crveno-belih bi mogao ove zime da bude ‘zlatna koka’, odnosno, igrač koji će doneti klubu neophodan novac za popunjavanje ‘rupa u kasi’.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Kako pišu ‘Novosti’, Zvezda je primila nekoliko ponuda za Ristića, a najatraktivnije su one iz Primere, od Betisa i Sporting Hihona, interesuje se i istoimeni portugalski klub iz Lisabona, a interesovanje je još ranije pokazao i Makabi iz Tel Aviva.

‘Žurnal’ sa druge strane iznosi podatak da je stigla ponuda i iz Espanjola, po kom bi katalonski klub za Ristića platio 2.300.000 evra. Odmah bi Zvezdi bilo uplaćeno 1.700.000 evra, dok bi ostatak bio uplaćen u tri rate.

Gde god se bude otisnuo, Ristić će imati srpsko društvo. U Sportingu iz Lisabona igraju partizanovci Lazar Marković i Radosav Petrović, još jedan Grobar je u Betisu, a to je Darko Brašanac, dok bi u Makabiju imao društvo u vidu bivšeg saigrača Predraga Rajkovića.

0
0

3 Komentara

  1. Ne ispade tu ništa mali Franjevce,,Ristić vrijedi 4-5 mil,,,a ovi tvoji Leonardo i Everton vrijede tacno onoliko koliko ste ih i platili a to je jedna velika nula došli bez ikakve vrijednosti bez obeštećenja,,o čemu ti onda pričaš grobaru,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo kako stoje stvari.Oni ce za ovog Ristica dati 300 hiljada jer realno ne vredi vise,dok ce ostatak biti uplacen iz Nemanjine.
    Mislim da vise ne prolaze Terzine patke o igracima koji se prodaju za „milione“,a u stvari ne vrede nista.
    Jedan levi bek koga niko u JSL nije smeo da prodje ispade da vise vredi od Evertona i Leonarda koji igrace kao sto je Ristic stavljaju u dzep.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter