6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO JE MOGLO DA ‘SPASI‘ ZVEZDU: Crveno-beli odbili veliku ponudu za mladog igrača

Objavljeno: 19.12.16 u 09:27

Zvezda je odbila Espanjol koji je ponudio 2,3 miliona evra za Mihaila Ristića.
Već danima kruže glasine kako će Ristić napustiti Marakanu i tako crveno belima doneti finansijsko blagostanje na prelazu iz 2016. u 2017. godinu.

Tim iz Barselone je bio spreman da otkupi talentovanog Srbina, kako Sportski Žurnal navodi Španci su ponudili da prvo uplate 1,7 miliona evra, a potom u ratama od po 200.000 ostali deo. To najverovatnije nije odgovaralo Crvenoj zvezdi, koja bi se sasvim sigurno već „pozdravila“ sa Ristićem da je ponuđena isplata u celosti.

‘ZLATNA KOKA’: Crvena zvezda prodaje jednog od najboljih igrača, cifra nije mala!

Mihailo Ristić je ove sezone postigao jedan gol i imao tri asistencija u Superligi, jedan je od najboljih mladih fudalera u taboru Miodraga Božovića.

0
0

6 Komentara

  1. Pusite dečka ako uopšte neko daje tu lovu.Upropastili ste ga u svemu.Prvo ga niste pustili na SP U 20 i pogrešili jer je osvojena zlatna medalja i cena je svima skočila.Posle ste ga izbacili iz tima,preselili na klupu i na kraju na poziciju levog beka što nikad nije igrao.Toliko para za beka nikad neće dobiti nijedan naš klub i uzimajte to odmah jer on na toj poziciji i nije neki igrač a u vezi je izgubio mesto i realno trenutno nije igrač bez koga se ne može ili da ima neki veći uticaj na igru.Možda mu je to zadnja prilika da potpiše malo bolji ugovor,ako kasnije nastavi da igra beka i u drugom klubu.

    0
    0
    Odgovori
  2. prica se ponavlja … da se opravda rad BANKOMATA … bas ce mo se opet nagledati, naslusati i svaki dan citati i gledati novu tursku seriju … samo sad umesto glavnog lika grujica, novi junak kao rezerva u liku spasioca ce biti ristic … sa jos puno statista i epizodnih uloga iz kojih ce drzavni projekat-zvezda sakipiti grdne milione ER-a za isplate DUGOVA, PLATA, KUPOVINU NOVOG TIMA … I JOS DA IM OSTANE ZA PRIPREME I CELU TAKMICARSKU SEZONU … po terzicu ce opet zvezda na kraju godine poslovati pozitivno. kad ih covek vidi na naslovnim stranama … tekst NE mora da cita … samo ako se seca sta je citao pre 5 godina … od : vesica, covica, dzajica, kokeze, tonceva, … ama bas se nista promenilo nije … sem sto su PLJACKU NA TERENU I VAN NJEGA … mediski tako obradili i usavrsili … da ljudi u i oko zvezde misle da je sportska javnost u Srbiji glupa – ogranicena , da je sve zaboravila … grdno se varaju … sve se zna o DUGOVIMA, UPLATAMA-ISPLATAMA, POREZIMA, NAMESTANJU-OTIMANJU BODOVA,- TITULA … kad tad ce sve … na videlo dana da izadje …

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Znaci, koliko sam ‘shvatio’, KUD (Krim. Udruzenje za Devastiranje) sa MRAKane, birajuci izmedju GASENJA ili SPASA, doduse na ‘rate’, izabrali su PRVO-GASENJEEE ..BRAVO, MUDAR I RAZBORIT ‘IZBOR’, IONAKO SE MRCVARE, RASPADAJU, MUCE, A PARA NIKADA DOSTA, PA AJD’ DA SPASU BAR POR. OBV. SRB. ..DOSTA JE I BILO TOG ZLA..I PREVISE, A NIKAKVE KORISTI I SRECE ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter