2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBEZBEĐEN POVRATAK: Zvezda ponovo ima stranog reprezentativca

Objavljeno: 19.12.16 u 13:45

U kampu nacionalnog tima Kostarike, Ruiz je imao najbolji učinak.

Dolazak u Crvenu zvezdu, golovi i dobre partije su omogućili Džonu Ruizu povratak u reprezentaciju Kostarike. Prethodnih nekoliko dana u nacinalnom kampu je organizovan rad, a na testovima je napadač šampiona Srbije pokazao izuzetno dobre rezultate.

Na trening meču je Ruiz postigao pogodak i tako se nametnuo selekroru, pa se očekuje da od marta bude učesnik kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

OPET PREOKRET: Stranac Zvezdi traži ogroman novac

U zoni gde se nalazi Kostarika odigrana su samo dva kola, derbi sa Amerikom završen je remijem – 0:0.

Napad Kostarike trenutno čini tandem lisabonskog Sportinga, Brajan Ruiz i Džoel Kembel, dok su u reprezentaciji još imena poput Kejlora Navasa, Brajana Ovijeda i Davida Guzmana.

0
0

2 Komentara

  1. Odgledao sam sve Zvezdine utakmice preko tv-a a jednu i uzivo u Nisu i odgovorno tvrdim da je Ruiz odigrao samo 2-3 solidne utakmice i nijednu odlicnu i da je nezasluzeno uzimao mesto u timu Srnicu,koji je kvalitetniji igrac od njega.Momak nije kalibar za Zvezdu i to se odmah videloOn od tehnike nema nista,ne zna da stane na loptu ili odigra dobar pas.Nikad nece imati igru,dok je on u timu.Ima samo solidan udarac i brzinu u prostoru,sto je malo za takav tim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter