2
Evropske lige

‘LJUBAV‘ KRATKOG ROKA: Miha osuo paljbu po Ljajiću, na tapetu i Maksimović

Objavljeno: 19.12.16 u 09:46

Bivši selektor Srbije je okakraterisao nekadašnjeg reprezentativca kao jednog od najgorih na jučerašnjoj utakmici.
Mihajlović i Ljajić imaju tradicionalno loš odnos, koji se primirio od kako je legenda srpskog fudbala dovela bivšeg igrača Partizana u redove „bikova“. Ovog puta razlog za nezadovoljstvo Siniše Mihajlovića nisu neke van-fudbalske stvari, kao što je bilo intoniranje himne, već su loše partije Adema Ljajića.

– Njegov nastup je bio prava katastrofa. Isto kao i protiv Juventusa prošle nedelje. Uopšte nisam zadovoljan njegovom igrom. Ljajić je igrač koji treba da nam donese dodatni kvalitet. Ako ovako bude nastavio, onda bolje da uopšte ne bude u timu, rekao je strateg Torina.

Napoli je pregazio „bikove“ na svom terenu rezultatom 5:3, glavni „krivac“ za to je bio Dris Mertens het-trikom za 22 minuta.

SERIJA A: Mertens razbio Mihine ‘bikove’ (VIDEO)

Mihajlović je pomenuo i drakonske mere ukoliko se srpski fudbaler ne vrati u prepoznatljivu formu, a dotakao se i Nikole Maksimovića koji je turbulentno napustio „bikove“ letos:

– Nadam se da će se Adem probuditi, inače ćemo mu naći zamenu. Video sam Maksimovića, ali ne, nismo se pozdravili, s obzirom da znam o kakvoj je osobi reč, to me uopšte ne čudi, dovršio je popularni Miha.

0
0
2 Komentara
  1. Kako vetar duva , tako i Mihajlovic prica . Za poraze krivi igrace a za pobede , on zasluzan . Bio dobar fudbaler a kao covek i trener prilicno los .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter