2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Rusi 10. januara u Beogradu zakazuju meč i možda odvode jednog igrača

Objavljeno: 19.12.16 u 14:09

Crvena zvezda bi 25. marta mogla da bude domaćin spektakla u kome bi ugostila lidera ruskog prvenstva Spartak iz Moskve.

Reč je o dva bratska kluba, te bi to bio spektakl koji bi sigurno na visokom nivou organizovale Delije i Fratija. Naime, predstavnici ruskog kluba u Beograd dolaze 10. januara kako bi utanačili sve detalje gostovanja u Beogradu.

OPET PREOKRET: Stranac Zvezdi traži ogroman novac

Ipak, kako nezvanično saznajemo Rusi neće potegnuti dalek put samo oko organizacije utakmice, već i zbog jednog fudbalera. Reč je o Mihailu Ristiću, momku za kog se raspituju i klubovi iz Španije. Vezista Crvene zvezde se već duže vreme nalazi na ‘skauting listi’ Spartaka iz Moskve.

‘ZLATNA KOKA’: Crvena zvezda prodaje jednog od najboljih igrača, cifra nije mala!

Podsetimo, Crvena zvezda je pre nešto više od dve godine gostovala u Moskvi na otvaranju stadiona Otkritije arena. Rezultat je bio 1:1.

0
0

2 Komentara

  1. sad se se u toku dana , svakodnevno pisisati sve i svasta … da se opravda rad BANKOMATA … sta je sledece … i sta jos sledi do kraja prelaznog roka …vec je sve vidjeno : rusi, kinezi, …ma NAROD SVE … PLACA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter