9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE GOTOVO, ALI: Zvezda je nadomak velikog pojačanja! (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.16 u 20:45

Poznato je kada bi Zvezda mogla da dobije prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Od kako se pojavila informacija oko ‘skretanja kod Autokomande’ i potencijalnog novog pojačanja Crvene zvezde, Lukmana Harune, fudbalska javnost u Srbiji se uzburkala.

Iako je Nigerijac bio na meti Partizana mogao bi da završi na stadionu ‘Rajko Mitić’ i to bi, prema saznanjima HotSporta, trebalo da bude poznato do utorka ili srede.

SKANDAL I TORTURA: Hrvatska policija brutalno tukla Delije uhapšene zbog paljenja zastave

Pregovori sa igračevim menadžerom su u toku i pozitivan ishod po srpskog šampiona je veoma blizu.

Lukman Haruna

Šta će od svega biti, kao što smo preneli, znaćemo u narednih dva ili tri dana…

(Izvor: YouTube / Markus Sport Videos)

0
0

9 Komentara

    • Dal’ mi je krivo? Sto da mi bude krivo sto „cigani ludaci“ dovode majmuncine da im igraju fudbal? Makar kod nas u ekipi takvog problema nema, jer kod nas jedino Srbin sme da bude, a stranac nikako! A vi, vala ni uz pomoc emigranata ne mozete da napunite sever, a placaju vas ko da radite negde u p.m, a mi braca jevreji vam ne pomazu. xD

      0
      0
      Odgovori
    • Zbog cega da ikom bude krivo sto cigani dovode majmuncice da im igraju fudbal? A doduse vi ste komunjare, vama je svako isti, pa taman za bratstvo i jedinstvo, za pobratimljenje izdajnika Drazinih ravnogoraca i brace vam vase Afrikanaca. I posle se vi nekome smejete, a od vas nema smesnijih!!! Lepo smo vam osmislili parolu „za vas ne postoji uvreda“.

      0
      0
      Odgovori
  1. ..jeste, jeste, gotova je bludnica, ugasile su je njene ‘legende’ kojima je najvise ‘pruzala usluge’, a ONI su joj tako ‘vratili’, opustosili je i devastirali, da se NIKADA oporaviti NECCCEEE ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter