2
Ostali sportovi

FANTASTIČAN USPEH: Crvena zvezda vicešampion Evrope!

Objavljeno: 18.12.16 u 09:35

Na Evropskom klupskom prvenstvu koje je juče održano u Beogradu, džudisti Crvene zvezde i džudistkinje Slavije osvojili su srebrno odličje.

Zvezda je u finalu poražena od Nju Strima iz Rusije, ali je svakako napravila fantastičan rezultat, pošto je u Lisabonu bila treća 2014, dok je u konkurenciji dama Valensija bila bolja od naše Slavije.

Drago mi je da smo kao srpska džudo federacija napravili ovako veliko takmičenje. Obećao sam da će naši klubovi, kao i njihovi takmičari biti prepoznati i priznati u Evropi, što se potvrdilo, izjavio je predsednik Džudo saveza Srbije Ivan Todorov, a preneo Tanjug.

Takođe, uspeh je mogao da bude još veći, ali su Rakovica i Kinezis poraženi u borbi za treće mesto.

Na Evropskom klupskom prvenstvu u dvorani „Aleksandar Nikolić“ učestvovalo je 18 timova u muškoj i 14 u ženskoj konkurenciji iz 12 država.

0
0

2 Komentara

  1. ..nisu osvojili srebro, nego su IZGUBILI zlato..“gani su jedino ‘dobri’ za vasare i uporno se stide toga, ali od sudbine niko pobegao nije..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter