0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Možda ne vodim ekipu u Poljsku!

Objavljeno: 18.12.16 u 16:40

Partizan je savladao Mornar u 14. kolu ABA lige, a Aleksandar Džikić je bio zadovoljan igrom svojih igrača u duelu sa Baranima.

– Moram da vam kažem da je danas u timu bilo mnogo igrača koji su dobili lekove protiv bolova da igraju. Da smo izgubili, ne bih rekao nijednu ružnu reč. Ako oni to rade za klub, za navijače, za mene kao trenera i za svoje saigrače, nemam šta da im kažem – rekao je Aleksadnar Džikić.

On je istakao da su kadrovski problemi ogromni, čak i da je on veoma bolestan i da je pitanje hoće li voditi ekipu u Poljsku na meč Lige šampiona.

Veličković nam je duša tima. Ima uticaja u svlačionici i na terenu i bez njega smo drugačiji tim. Uroš Luković je jutros primio injekciju. Robinson je bolestan, a Andriću su blokirala leđa. Ja sam mnogo bolestan. Znam da nije bilo najbolje izdanje. Ratkovica rovit. U roku od dva sata ćemo doneti odluku kojih 10 igrača ide u Poljsku na utakmicu Lige šampiona. Vrlo je moguće da neću voditi tim – dodao je Džikić.

Popularni ‘Džile’ je na kraju čestitao Mornaru na sjajnoj partiji koju je pružio.

– Čestitam Mornaru. Ponovo su nas namučili. Ja sam u najavi rekao da je to tim čiji način igre nam ne odgovara. Hvala Bogu pa smo odradili to što smo imali sa njima za ovu sezonu. Nadam se da će opstati u ligi i da ćemo ponovo igrati sa njima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter