7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI POSAO ZA PARTIZAN: I drugi Brazilac obavio razgovore sa Upravom

Objavljeno: 17.12.16 u 19:49

Nakon Đurđevića i Leonarda, i njegov zemljak Everton će ostati u Partizanu i posle zimske pauze.
„Magični trougao“ će i sa proleća držati osnovu crno-belih. Uprava Partizana je uspela da odradi ozbiljan deo posla uoči zimskog prelaznog roka i zadrži i Evertona Luiza, i tako obraduje navijače.

‘GROBARI‘, LEO JE ODLUČIO: Brazilac bio u Humskoj pre nego što se uputio ka domovini (VIDEO)

Leandro Tavamba je stigao, Balažic evidentno odlazi – to je trenutni presek u taboru crno-belih za prelazni rok koji još uvek nije počeo. Marko Nikolić je krenuo u potragu za novim štoperom ali je u međuvremenu uspeo da „sačuva“ i drugog Partizanovog Brazilca, jednog od najomiljenijih stranaca još od Klea i Meda Kamare.

Ostankom Evertona jasno je da će crno-beli imati ekipu makar iste jačine za velike borbe u nastavku Superlige kako bi „parni valjak“ prestigao Crvenu zvezdu.

0
0

7 Komentara

  1. Da ste napisali Diara, Morerira ili Žuka, pa ajde, ali gde izvukoste Meda Kamaru…

    Ali dobro, mislim da dugo nismo imali ovakvog igrača koji grize na sredini. Ako se ova ekipa održi do kvalifikacija za Evropu, uz par pojačanja, pre svega u odbrani, možemo nešto da napravimo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Леандро ће вам доћи назад али за једно 15,20 година човек је убио жену и побегао са лица места виђен је у затвору.

    0
    0
    Odgovori
  3. naravno Everton leandro djurdjevic tavamba njima pridodati zad.veznog..I desnog veznog.onda bi to bill izbalansirano.I onda se ocekuje taj cuveni stoper koga cekamo Jo’s od ivanova. opet bi to bio neki stranac koji vec igra u evrpopi I be treba mu aklimatizacija .proslo leto cekasmo onog sto ode u francusku mozda bi sad bila sansa za dovodjenje.uglavnom nikolic zna znanje I hoce da ostavi trag sad state uradi na leto CE biti lakse za evropu.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..ovde se uopste ne dovodi i postavlja pitanje o prestizanju toplobratskog sramnog crvenog fk, nego se pravi ozbiljan crno beli projekat za napad na LS i da postanu redovan ucesnik iste..uz pomoc Boga, to ce se i ostvariti..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter