0
Evropske lige

PIRLOV NASLEDNIK U LONDONU: Čelsi želi Veratija

Objavljeno: 17.12.16 u 14:54

Ostrvski mediji tvrde da bi dvadesetčetvorogodišnji reprezentaticac Italije mogao da promeni sredinu već ove zime, uprkos ugovoru koji ga vezuje za PSG do 2021.

Rukovodstvo londonskog kluba spremno je da menadžeru, Antoniu Konteu,ispuni sve želje u prelaznom roku, ne bi li u nastavak šampionske trke ušli što jači. Poznato je da italijanski stručnjak izuzetno ceni kvalitete Marka Veratija, kojeg je svojevremeno želeo i u Juventusu a sada je mladi vezista ponovo na njegovom radaru.

Spekuliše se da bi za slobodu plejmejkera Parižana „plavci“ morali da izdvoje više od 30 miliona futni a na ruku im idu reči igračevog menadžera Di Kamplia, iz kojih se može naslutiti da je Italijan voljan da uskoro promeni sredinu:

  • Marko je srećan ovde ali misli da je vreme da osvoji nešto veliko. Ne može da ostaje u timu koji ne pobeđuje-  izjavio je menadžer.  

Verati je u PSG stigao 2012. godine iz Peskare za sumu oko 10 miliona evra, a od tada je za Parižane zabeležio 253 nastupa i postigao sedam golova. Ove sezone međutim, uprkos njegovim dobrim igrama klubu ne ide baš najbolje.

Pripremio:Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter