0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEMI: Partizan grca u povredama, čak je i Aleksandar Džikić odsutan! Evo i zbog čega…

Objavljeno: 17.12.16 u 13:53

Košarkaši Partizana posle meča sa Bešiktašem, a uoči utakmice protiv Mornara ponovo ima puno problema, kako sa zdravljem igrača, tako i trenerom Džikićem.

Posle utakmice protiv Bešiktaša koju je Partizan dobio sa 15 poena razlike i tako u velikom stilu najavio povratak boljih dana, utisak kvari situacija sa povredama koja je i ovog puta dosta loša.

Pre svih, Aleksandar Džikić je propustio trening zbog gripa koji ga je oborio.

– Stegao me izgleda, neki virus, grip, temperatura prikovala za krevet, pa nisam mogao na trening – izjavio je Aleksandar Džikić za ‘Blic’.

POLJACI U VELIKOJ SERIJI: Džikićeve pulene čeka baš težak posao

Tu problemima pred meč sa Mornarom iz Bara (nedelja, 12:30h) nije kraj.

Birčević je pred utakmicu sa Turcima dobio nezgodan udarac u koleno, ali je stegao zube. Ratkovica je odigrao pod injekcijama, tako što se nije ni zagrevao pred prvo poluvreme, u kome nije ni igrao, već u pauzi, pred treću četvrtinu, da se ne bi ohladio.

Poseban problem posle meča sa Turcima bila je povreda Novice Veličkovića kome je zglob dobrano otekao nakon utakmice.

Veličković je takođe odigrao povređen drugo poluvreme, posle istegnuća, dok je noga bila „vruća“, bez izmene. Do samog početka utakmice nećemo znati na koga i koliko možemo da računamo – istakao je Džikić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter