14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: U Crvenu zvezdu stiže ‘novi Nikola Žigić’! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.16 u 14:26

Pored Milića i Vujaklije izbor je pao i na ‘novog srpskog Nikolu Žigića’, koji bi trebalo da zameni Predraga Sikimića.

Domaćih igraca nikada nije dosta, a pogotovo klasičnih špiceva, koji mogu i skok igrom da razbiju ‘bunkere’. Takav naslednik Predraga Sikimića, koji na kraju sezone zbog ‘godina’ verovatno neće nastaviti saradnju sa Crvenom zvezdom je potreban.

Kako Hotsport ekskluzivno saznaje na skeneru crveno-belih je Milan Pavkov (22) napadac Radničkog iz Niša, visok 190 centrimetra.

DA LI JE MOGUĆE: Nećete verovati zašto je Zvezdi blokiran račun

Novi srpski Žigić je na svakoj drugoj utakmici tresao mreže, kada je igrao kao starter i na kontu za Nišlije ove jeseni ima sedam pogodaka.

Rođeni Novosađanin je prošao školu Vojvodine, kalio se u CSK-u iz Čelareva, a šampionu se preporučio i nedavnim golom na stadionu ‘Rajko Mitic’.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

14 Komentara

  1. Terzicu,treba klub da postoji i posle tebe.Nema igraca kojeg ti i Bozovic necete upropastiti.Ako niste sposobni da stvorite igrace iz nase skole vucite se odatle.Dovodimo strance i polovnjake koji nisu bolji od nase dece,skupi su,visoke plate a ne prodajemo nikoga.Ako je cena za prvo mesto jos novog zaduzivanja,ja sam protiv. Zvezda je trajala i trajace samo ako se pametno vodi.Nisam optimista dok god nas vodi ovakav covek.

    0
    0
    Odgovori
  2. skauting je u ZVEZDI 20godina mrtav jednostavno propala stvar i niko da se zapita zasto bre jel namerno tako pa zato nema publike nema kvalitetnih igraca a ni trenera ajde vise promenite taj kadar pocnite da dovodite pjacanja za ls ovako vise ne ide

    0
    0
    Odgovori
  3. Daj bre,ko lansira ove gluposti.Ne treba nam takav tip igrača,sličan je kao Sikimić i Orlandić i nema kvalitet za Zvezdu.Čak su i Vujaklija i Milić diskutabilni i ne znam ko bira te igrače.Jedini pravi špic iz naše zemlje,koji vredi za Zvezdu je Ožegović,kao i bočni Vukanović iz Napretka,ostali nemaju kvalitet ni za partizan.

    0
    0
    Odgovori
      • Naravno da jeste.Neko ko sam pobedi Sampdoriju u gostima,ko postigne makazicama najlepši gol prvenstva,a to mogu samo majstori,koji je jak kao tenk,brz i prodoran,mora da bude dobar igrač.Da je ove jeseni igrao za Zvezdu,bio bi prvi strelac lige jer je kvalitetniji od Đurđevića.Ne moramo diskutovati,ako je on za tebe loš.

        0
        0
        Odgovori
        • navijam za partizan ali sam uvek realan …………. u nasem prvenstvu najkvalitetniji napadac je djurdjevic, bez premca. To negovorim po statistici, nego onome sto vidim na terenu u svakom potezu. Brz, zna sa loptom, nije drvo obicno, za svoju visinu dobija i previse vazdusnih duela nego sto bi ja ocekivao, agresivan kad protivnik ima loptu, borben, zeljan dokazivanja …………. da nepricam o realizaciji, recimo Skuletic se nadavao golova nesto slicno ovako za polusezonu, ali na svakom mecu lazovic i sale mu naprave 4-5 sansi 1 na 1 sa golmanom, on iskoristi jednu, dok djurdjevic realizuje svaku drugu, ako ne i vise ………….. ozegovi je dobar ali nije bolji od djurdjevica

          0
          0
        • Slažem se da je ove polusezone odigrao najbolje od svih špiceva ali ja ga pamtim još iz Rada,mlade reprezentacije a u inostranstvu ga nije bilo nigde.Samo solidan igrač i ništa više a kad ga na proleće shvate ozbiljno,neće pružiti ni približno ovakav učinak.Vrati film od prošle sezone,šta je Ožegović radio u Evropi i našem prvenstvu,dok nije otišao u Kinu,bio je bolji nego sada Đurđević a inače smatram da je kompletniji i kvalitetniji igrač od Đurđevića.Eksplozivniji,brži,okretniji,jači u duelu i atraktivniji od njega.Podseća na Runija iz najboljh dana kad je u formi.

          0
          0
    • Oduševio me sada na Marakani,ne zbog gola nego same igre.Mlad i jak,prava zamena za Sikimu.O onom drvetu iz CG da ne pričam.

      0
      0
      Odgovori
  4. ..trebao je u kkfmpcz da dodje, ali iz poznatih razloga i zbog novinskih naslova da im gazda ‘visi’ o koncu, ‘novi zigic’ se u hodu prekvalifikovao u fudbalera, ma bitna je kinta i provizija i kontakt sa osobama u crvenom, ostalo je manje bitno, svejedno je sezona kratka i brzo prodje, promasaji se brzo zaborave kao i placeni ‘penali’ MUCEU i slicnim parkerima..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter