3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Do poslednjeg momenta ništa nećemo znati

Objavljeno: 17.12.16 u 15:02

Uoči utakmice protiv Mornara u Baru, trener Partizana Aleksandar Džikić ima dosta kadrovskih problema.

U nedelju od 12:30h u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ Partizan će započeti drugi krug ABA j.t.d. lige. Sezona je otvorena neizvesnom pobedom u Baru, a sada Mornar stiže u Beograd.

Aleksandar Džikić posle utakmice protiv Bešiktaša ima dosta problema sa povredama, i sam je bolestan, pa je neizvesno kako će izgledati tim crno-belih u 14. kolu regionalne lige.

– Usled objektivnih problema, nismo bili u mogućnosti da se za ovu utakmicu pripremamo u Pioniru, praktično ćemo posle Bešiktaša prvi put ući u dvoranu pred meč sa Mornarom. Uz to, imamo ozbiljnih problema sa povredama i zdravljem igrača, za nekoliko njih nećemo znati da li igraju ili ne sve do samog početka. U Baru smo pobedili odbranom njihovog poslednjeg napada, nadam se da ćemo odigrati bolje ovoga puta – izjavio je Džikić.

NOVI PROBLEMI: Partizan grca u povredama, čak je i Aleksandar Džikić odsutan! Evo i zbog čega…

Jedan od najmlađih igrača u redovima Partizana, Vanja Marinković, pred novi susret protiv Mornara ističe:

– Na početku sezone smo odigrali tešku utakmicu u Baru i uverili se u kvalitete protivnika. Nekoliko naših igrača ima zdravstvene probleme, ali uprkos tome, mi moramo da sutra damo sve od sebe i odigramo sa maksimalnom koncentracijom i u odbrani i u napadu – izjavio je Marinković.

0
0

3 Komentara

    • Opet Gdk samosmeh sa drugim nikom ali ima nešto novo u njegovom novom niku a to je da je izašao iz sobe sa 4 zida i da ga je neko odveo u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu i da je dobio šifru.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter