8
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ZVEZDA ‘LOCIRALA‘ ŠTOPERA: Dugogodišnja želja blizu crveno-belog dresa! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.16 u 17:41

Reprezentativac BIH, Ognjen Vranješ, bi mogao da postane jedno od rešenja u odbrani Zvezde.
Tomas Fibel je na izlaznim vratima Crvene zvezde, koja su se otvorila za Ognjena Vranješa, fudbalera koji se tokom prelaznih rokova često dovodio u vezu sa ovim klubom.

Štoper, koji je kao mlad imao epizodu u redovima crveno-belih, je pre par dana kontaktiran sa željom da ponovo postane član aktuelnog šampiona Srbije.

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine bi postao bitan deo u odbrani crveno-belih, sezonu je završio u Tomsku sa kojim još uvek ima važeći ugovor.

Ostaje da se sačeka rasplet pregovora, koji bi trebalo da usledi do Nove godine. Sportski sektor Zvezde ima još neke defanzivce u fokusu, a Vranješ je za sada najbliži klubu.

Vranješ je u svojoj karijeri pored Tomska i Zvezde igrao za Šerif, Krasnodar, Alaniju, Gazijantep, Sporting Hihon…


1-1 Ognjen Vranješ Goal Russia Premier Liga… by Justforl

0
0

8 Komentara

  1. Pamtim kada je igrao u zvezdi, rupa nevidjena, jedino ako se popravio za 300 posto. Zadnji put sam ga gledao kada je napravio penal na utakmici sa barselonom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odlican stoper ali stvarno najbolje resenje.Na ovim prostorima bolji ne postoji,ne racunajuci one iz top 5 lige,koji igraju u velikim klubovima.Momak ima izvanredan skok,kao da ima federe u kolenima,jak u duel igri i pravo resenje.Podrzavam.

    0
    0
    Odgovori
    • Niko nema jacu sudijsku petorku od partizana i to vec duze vreme.U ovom veku su vam ubedljivo najbolji igraci sudije i samo zahvaljujuci njima ste sve i osvojili.

      0
      0
      Odgovori
  3. samo pojacanja iz bih, zemalja treceg sveta libije sirijie pakistana i avganistana, najdraze iz turske. uz zvezdu na zastavi samo jos fali polumesec

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter