2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RASKID UGOVORA U ZVEZDI: Neočekivan odlazak iz crveno-belog tabora (FOTO)

Objavljeno: 16.12.16 u 15:43

Nikola Rebić je sporazumno raskinuo ugovor sa Zvezdom i pojačao Mega Leks.
Dejanu Milojeviću bi trebalo da posle Nove godine Rebić bude na raspolaganju, kada se očekuje da će se vratiti u trenažni proces nakon zalečenja od mononukleoze.

Još pre skoro četiri godine je Rebić potpisao profesionalni ugovor sa klubom u čijim je mlađim kategorijama nastupao, u međuvremenu nije dobio pravu šansu već je samo bio epizodista. Osvojio je dve titule šampiona ABA lige, i po dva Kupa Radivoja Koraća i prvenstva Srbije.

Za ovog mladog organizatora igre ni ove sezone nije bilo meta u timu Dejana Radonjića, pa će svoje minute Nikola Rebić tražiti u Megi.

0
0

2 Komentara

  1. Odlican potez i za klub i za Rebica, ne vidim da bi skorije on mogao da ima vaznu ulogu u timu pa je bolje da ide gde bi mogao da igra a ne da sedi na klupi !

    0
    0
    Odgovori
    • Decko je dostigao svoj maximum i nema dalje, neznam zasto su ga ovoliko cekali, prosto decko nema herca i donosi pogresne odluke u napadu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter