6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVA META PRELAZNOG ROKA: Reprezentativni štoper dolazi u Partizan?! (FOTO)

Objavljeno: 16.12.16 u 20:40

Prvi cilj Partizana u zimskom prelaznom roku biće dovođenje štopera, a već je dosta urađeno na tom polju.

Današnjim oproštajem Gregora Balažica i odlaska iz Partizana, definitivno je postalo jasno da će prvi cilj crno-belih ove zime biti dovođenje adekvatnog štopera koji bi zagospodario odbranom, ali i pomogao Nikoli Milenkoviću da na najbolji mogući način stasa.

To bi, po nekom receptu, trebalo da bude neko sličan Mladenu Krstajiću kada je ‘drilovao’ Stefana Savića, a sada bi to mogao da bude prekaljeni makedonski defanzivac.

U pitanju je Vanče Šikov, štoper Nefčija, koji bi prema pisanju makedonskih medija, mogao ove zime da pojača upravo ‘parni valjak’.

viber image

Šikov ima 31 godinu i u karijeri do sada je igrao za grčke timove Kerkiru, Apolon, dok je bio član Olimpijakosa, ali bez ostvarenog nastupa za tim iz Pireja. Nosio je i dres Etnikosa, Austrije iz Beča i u poslednjih šest meseci azerbejdžanskog Nefčija.

Reprezentativac Makedonije bio je čak 52 puta u zvaničnim utakmicama i postigao je četiri gol, dok je u mladoj selekciji naših južnih suseda igrao 12 puta i jednom je bio strelac.

Dani pred nama pokazaće da li su Makedonci bili u pravu…

0
0

6 Komentara

  1. partizan bi trebalo da pokusa da dovede palocevica iz vojvodine. Muslim da bi on podigao vezni red..takodje bih doveo gobeljica iz krusevca I mrkica iz nisa naravno tu je I maras iz rada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ovog mucenika ne bi preporucio ni kurvi iz Ljutice Bogdana, a kamoli partizanima koji toboze mole se za neko prvo mesto…

    0
    0
    Odgovori
  3. nikolic je radio u ljubljani I jednom je izjavio da su slovenci veoma zahvalni kao fudbaleri profesionalci I veoma radni.a partizan he sa milanicem zahovicem I novakom bio prezadovoljan.tako da Muslim da CE pre neki slovenac zavrsiti u partizan nego makedonac.can pre moze dock I neki bugarin jer su I bandalovski ivanov I bozinov bili odlicni u partizan.sto se rice povratka ilica slovenac to bi bio dobar potez jer on moze biti z.vezni I stopera a I IMA nas Paso’s.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter